Szűz csillagjegyűek nektek miért tetszenek nyílások? Hogy bírjátok elviselni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 12:49
1/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek bizonyos nyílások, hogy miért, azt hagy ne részletezzem... 😅
4/5 anonim válasza:
Hogy értelmes választ is kapj végre.
Én Bak vagyok, de a Bakok és a Szűzek hasonlóak.
Nekem tini koromban tetszettek a nyilas jegyű fiúk. Talán azért, mert naív voltam nem sok tapasztalattal rendelkeztem, ők szeleburdik voltak, komolytalanok. Gyermek koromban elment az, hogy tetszettek, és törekedtem, hogy megfeleljek. De felnőtt fejjel már nem tudom magam egy tüzes nyílással elképzelni, mertkalandvágyók, hajlamosak a hűtlenségre (lehetnek kivételek). Szóval összegezve egy céltudatos Szűzhöz nem való egy komolytalan nyilas. :)
5/5 anonim válasza:
Nekem eléggé bejönnek a nyílások. Férfi vagyok belém van kódolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!