Rákként csak én nem bírom elviselni nyilast?
2-es, ugyanez :D
Hihetetlen az álomvilág amiben élnek xD
Egyébként,ha megnézzük a szimbolikáját.
Egy rák nevű kisállat ne mászkáljon arra, ahol nyilaznak,
mert az emberke , akinél a nyíl van, ő nem szereti a rákokat, ezért lenyilazza. (és akkor a rákok se szeretik a nyilasokat.)
Ezért örökkön utálják egymást. Tehát csak így elképzeltem magamnak ezt a szituációt. Egyébként szóval nem volt vele bántási szándékom, légyszi ne sértődjön meg senki, szeretek mindenkit.
Én amúgy nem tudom, se rák, se nyilas nem vagyok; és nem is szoktam faggatni az emberkéket, hogy tehát ki milyen jegyű; tehát pl nem tudom, hogy akik éppen marakodnak pl,utálják egymást, ők ketten éppen egy rák-e meg egy nyilas. Sőt , talán még lehet,hogy akár ez se törvényszerű, tehát szóval szerintem volt már a történelem során, hogy egy rák meg egy nyilas jegyű ember jóbarátok voltak. Azt nem tudom, hogy ők ketten járjanak , az mennyire lenne valószínű. De egyébként érdekes, most intuícióval azt érzem, hogy olyan még sosem volt a világtörténelem során, hogy egy rák -meg egy nyilas jegyű egymással szerelmes párként összejöttek volna. És ez amúgy fura, érdekes. :) Szóval lehet, hogy tényleg ez az általános, hogy nem jönnek ki egymással. :S:)
Amúgy lehetséges, hogy tökre butaságot írtam ott a kommentem elején, ha akarjátok,hagyjátok nyugodtan figyelmen kívül. :):)
Képzeljétek el h én nyilas nö vagyok és eddig 5rák jegyü emberrel volt nagyon jo kapcsolatom. Ebböl 3 legjobb barátnö, 2férfi. Már kiismerem öket. Az egyik rák férfival nagyon szenvedelyes de toxikus kapcsolatom volt, egy narcisztikus köpönyegforgato kis g.ci volt az illetö, de szexualisan felizgatott a lénye.
Viszont szerintem tényleg nem a legmegfelelöbb jegy a számunkra..
Túl őszinték és rendre elnagyoltan, hibásan fogalmaznak, de már kiismertem őket, és tudom, hogy a legjószívűbb és legmegbízhatóbb emberek a nyilas nők. Régen könnyen megsértődtem rajtuk, mert félre értettük egymást nem egyszer nem egyel. Közben a valóság meg pont az ellenkezője volt annak, amit én elsőre hittem, amin tévesen felkaptam a vizet. Ezt már belátom, én sem vagyok egyszerű eset.
MInden álmom egy nyilas kolléganőm, de képtelen vagyok meghódítani. Egyedül van, és évek óta rendületlenül szerelmes és hűséges valaki másba, aki sose lesz az övé, ezt ő is tudja. Még csak egy röpke kalandra sem lehet rávenni. Szóval az sem igaz, hogy a nyilas csapodár!
Csak az az egy baj van vele, hogy nem belém szerelmes.
(én egy rák férfi vagyok)
Én nekem nincs bajom a nyilasokkal, rendesek. A kosokkal annál inkább. Én még nem találkoztam olyan kossal, aki nincs oda meg vissza magától, nem öntelt, és nem erőszakos. Férfiakról beszélek. Nem is igazán értem, hogy lehet meglenni mellettük... Csak bebaszni jó velük :D
Egy rák.
Én egyiket se bírom.
Nyilas/rák vagyok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!