A kosok miért nem bírják elviselni a szűzeket?
Ezek jók :D azért kosnak lenni szűz aszcendenssel.. Kíváncsi lennék milyen ember lehetsz elképzelni nem tudom
akkor te olyan vagy mint az ikrek :D
Halak Nap, Szűz aszcendens, üdv az önmagával egyet nem értő elmeroggyantak klubjában :D (aki nem vágja, ez a két jegy pont egymással szemben van a zodiákus körén)
Amúgy, ha nem megyünk bele jobban: a Kos tűz jegy, a Szűz föld. A tűz energikus, tettrekész (a Kos meg mellé vakmerő is), a Szűz meg nyugis, biztonság- és rendszerető. Szóval az aktív, "ide nekem az oroszlánt is" Kost idegesítheti a lassabb, megfontoltabb, rendmániás Szűz. (De nem ismerjük a többi részét a képletnek, szóval ez amolyan nagy általánosság.)
Kálo Jenőnek vannak videóelőadásai az egyes jegyek jellemzőiről youtube-on.
19#
A lányom halak csillagjegyű és szűz az aszcendense :D akkor kezdjek aggódni? :D
Viccen kívül mit takar az hogy ez a két jegy egymással szemben áll? Annyira nem értek hozzá. De én szűzként pl nagyon jól kijövök a halak csillagjegyű emberekkel (tudom ez is csak nagyon leegyszerűsített és ennél bonyolultabb de nagy általánosságban tényleg kijövök velük) ja és oroszlán az aszcendensem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!