Szeretnék randira hívni egy vízöntő lányt.Úgy ,,tudom”,hogy nem szeretik az átlagos dolgokat.(vacsora,mozi).Tudnátok tippeket adni,hogy mégis hová vihetném,ahol csodásan érezné magát velem?
A titokzatoskodós érzelmi zsarolás és világvége hangulat tényleg nagyon Skorpió, de a ne kerüljön semmibe, ám legyen különc, meg vízöntős. Jó nehéz lesz neki megfelelni és szórakoztatni :D Igaz az is, hogy hosszú távon úgysem fogod tudni megjátszani, hogy mindig milyen érdekes és emelkedett vagy, ha ez távol áll tőled. És nem is vonzó, ha valaki kényszeresen meg akar felelni, mint egy pincsikutya. Fel kell vállalni már az elején önmagadat és azt is, ha ezért szerinte nem illetek össze. Mert később nehéz kimagyarázni, hogy hova lett, akit most játszol.
Ötletként egyébként lehet megszokott hely, de szokatlan az időpont. Mondjuk napfelkelte vagy telihold csodálata egy hegytetőről, várból, partról. Vagy csináljatok valami szokatlant (na azt majd később... :D), de vihetsz neki mittudomén valami különleges ételt, italt, amit még tuti nem kóstolt. Sőt elhívhatod a legjobb barátodat is - na aaaaz az, ami nagyon tipikusan Vízöntő tett lenne :D - aki szakértőként beszél a környezetvédelemről, vagy megnézhettek valami társadalomjobbító helyet, mint pl. egy tüntetés :) Bár ha mégis a Skorpió dominál benne, akkor jobb a temető egy szál nyálas piros rózsával a fogad között. Vagy menj biztosra és szervezz tüntetést egy temetőbe. :D
"Sőt elhívhatod a legjobb barátodat is - na aaaaz az, ami nagyon tipikusan Vízöntő tett lenne :D"
Egy Skorpió ezért megölne :D
Ha nincs időtök akkor tényleg a temetőbe fogtok randizni .. én is kapom a jelet nincs idő és az első amibe beleugrottam szintén a temetőbe vitt randizni..
Jó szorakozàst akàrhova is mentek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!