Szeretnék randira hívni egy vízöntő lányt.Úgy
,,tudom”,hogy nem szeretik az átlagos
dolgokat.(vacsora,mozi).Tudnátok tippeket adni,hogy mégis
hová vihetném,ahol csodásan érezné magát velem?
Vicces hogy sokan csak a Napjegyet veszik figyelembe.
Mondok vmit, nagymamám Vízöntő (Nap) és a lehető legátlagosabb dolgokat szereti, amit a tömeg csinál, ő is azt csinálja, mondván mert az a szokás így ő is így, mert mindenki így csinálja. Miért legyen ő más, és különb? (tényleg ilyen a gondolkodása és így is viselkedik).
2022. nov. 23. 11:48
11-es vagyok, de idézek:
"#7 Leírtam,hogy ő nem szereti a pénzt,nagyképűséget,magamutogatást.Ezekben a dolgokban nagyon egyszerű,másfelől fordított álláspontot képvisel.Nem tudom megfejteni.Nagyon csendes,szinte büntet a szúrós nézésével,de pont ezt szeretem benne.Én csak tippeket kértem egy furcsább helyszínre,ahol esetleg megnyílna egy kicsit.Rossz ötlet volt ide kiírni. :("
Ez nekem inkább Skorpiónak tűnik, mintsem Vízöntőnek. Illetve a fekete humor, meg a temetés is mind a Skorpióhoz sorolható, a szúros nézés tipikus.
Kitörölheted a segged a Napjeggyel, ha csak azt ismered, nem érsz vele szinte semmit.
2022. nov. 23. 11:50
13/27 A kérdező kommentje:
#10 Nem igazán beszél magáról,azt mondta:Ha nem látok bele,akkor gondolkozzal el azon,hogy megéri-e meghalnom.Ezért fordultam a csillagjegyéhez,és bevallom,legalább a fele igaz,amit ezekben olvastam.Nem egyszerű eset,nem akarom,hogy csalódást okozzak neki,mert a legjobbat érdemli.Lehet,hogy igazad van.Az már biztos,hogy elhívom.
Nagyon tipikusan Skorpió amiket írsz. Nem érsz így el semmit a szülinapjával. Esetleg írhatnál pontos időpontot (órával együtt) és születési helyet.
2022. nov. 23. 11:56
5. Én voltam lánnyal temetőben, el se hiszed mekkora feeling, ha vevő rá! Kicsit erős, de nagyszerű program! Lehetőleg este, sötétedésnél menjetek!
2022. nov. 23. 12:11
7. Miért kell folyton cirkuszi mutatványosnak lenni? Nem mindenki igényli a pezsgést. Valakinek elég egy séta a parkban, az erdőben, beülni egy kávéra, elnyalni egy fagyit, beszélgetni. Valaki a nyugalomra vevő. Ha neked ez uncsi, akkor nem ilyen fajta vagy. Hidd el, működnek így férfiak és nők, bármilyen hihetetlen!
2022. nov. 23. 12:14
9. Menjetek el oda, ahova a szíved visz! Ne kalkulálj, csak érezd jól magad! Hidd el, bevált recept a megfelelő emberrel! Ha nem kapcsolódik, akkor nem a te embered!
2022. nov. 23. 12:16
"Ha nem látok bele,akkor gondolkozzál el azon, hogy megéri -e meghalnom."
Ez mit jelent, mert számomra értelmezhetetlen!
2022. nov. 23. 12:18
19/27 A kérdező kommentje:
#18 Elírtam.*Gondolkozzak.Következtetésem szerint,gondolatolvasónak kellene lennem,bármiféle konkrét megnyilvánulása ellenére.Neki ez az egy elvárása van egy férfival szemben,mert ebből szűri le,hogy valóban egy húron pendülünk-e.(Ne kérdezd,én sem értem)
Én értem. Fontos a lelki-szellemi egyezés, ahogy írod hogy egy húron pendüljetek. Ebből szűri le, hogy összeilletek -e, mert csak így tudja hosszútávon jól érezni magát veled. Ez neki elsődleges szempont. Gondolatolvasónak semmiképpen nem kell lenned, a férfiak amúgy sem azok, még a nők érzéseit sem értik. Irreális elvárás, ha valakinek ez fordul meg a fejében, nem is kell komolyan venni. Csak egyezzetek és érezzétek jól magatokat, ez a lényeg!
2022. nov. 23. 13:05
Kapcsolódó kérdések: