Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szeretnék randira hívni egy...

Szeretnék randira hívni egy vízöntő lányt.Úgy ,,tudom”,hogy nem szeretik az átlagos dolgokat.(vacsora,mozi).Tudnátok tippeket adni,hogy mégis hová vihetném,ahol csodásan érezné magát velem?

Figyelt kérdés

2022. nov. 23. 00:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Vicces hogy sokan csak a Napjegyet veszik figyelembe.

Mondok vmit, nagymamám Vízöntő (Nap) és a lehető legátlagosabb dolgokat szereti, amit a tömeg csinál, ő is azt csinálja, mondván mert az a szokás így ő is így, mert mindenki így csinálja. Miért legyen ő más, és különb? (tényleg ilyen a gondolkodása és így is viselkedik).

2022. nov. 23. 11:48
 12/27 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, de idézek:

"#7 Leírtam,hogy ő nem szereti a pénzt,nagyképűséget,magamutogatást.Ezekben a dolgokban nagyon egyszerű,másfelől fordított álláspontot képvisel.Nem tudom megfejteni.Nagyon csendes,szinte büntet a szúrós nézésével,de pont ezt szeretem benne.Én csak tippeket kértem egy furcsább helyszínre,ahol esetleg megnyílna egy kicsit.Rossz ötlet volt ide kiírni. :("

Ez nekem inkább Skorpiónak tűnik, mintsem Vízöntőnek. Illetve a fekete humor, meg a temetés is mind a Skorpióhoz sorolható, a szúros nézés tipikus.

Kitörölheted a segged a Napjeggyel, ha csak azt ismered, nem érsz vele szinte semmit.

2022. nov. 23. 11:50
 13/27 A kérdező kommentje:
#10 Nem igazán beszél magáról,azt mondta:Ha nem látok bele,akkor gondolkozzal el azon,hogy megéri-e meghalnom.Ezért fordultam a csillagjegyéhez,és bevallom,legalább a fele igaz,amit ezekben olvastam.Nem egyszerű eset,nem akarom,hogy csalódást okozzak neki,mert a legjobbat érdemli.Lehet,hogy igazad van.Az már biztos,hogy elhívom.
2022. nov. 23. 11:51
 14/27 anonim ***** válasza:
Nagyon tipikusan Skorpió amiket írsz. Nem érsz így el semmit a szülinapjával. Esetleg írhatnál pontos időpontot (órával együtt) és születési helyet.
2022. nov. 23. 11:56
 15/27 anonim ***** válasza:
5. Én voltam lánnyal temetőben, el se hiszed mekkora feeling, ha vevő rá! Kicsit erős, de nagyszerű program! Lehetőleg este, sötétedésnél menjetek!
2022. nov. 23. 12:11
 16/27 anonim ***** válasza:
7. Miért kell folyton cirkuszi mutatványosnak lenni? Nem mindenki igényli a pezsgést. Valakinek elég egy séta a parkban, az erdőben, beülni egy kávéra, elnyalni egy fagyit, beszélgetni. Valaki a nyugalomra vevő. Ha neked ez uncsi, akkor nem ilyen fajta vagy. Hidd el, működnek így férfiak és nők, bármilyen hihetetlen!
2022. nov. 23. 12:14
 17/27 anonim ***** válasza:
9. Menjetek el oda, ahova a szíved visz! Ne kalkulálj, csak érezd jól magad! Hidd el, bevált recept a megfelelő emberrel! Ha nem kapcsolódik, akkor nem a te embered!
2022. nov. 23. 12:16
 18/27 anonim ***** válasza:

"Ha nem látok bele,akkor gondolkozzál el azon, hogy megéri -e meghalnom."

Ez mit jelent, mert számomra értelmezhetetlen!

2022. nov. 23. 12:18
 19/27 A kérdező kommentje:
#18 Elírtam.*Gondolkozzak.Következtetésem szerint,gondolatolvasónak kellene lennem,bármiféle konkrét megnyilvánulása ellenére.Neki ez az egy elvárása van egy férfival szemben,mert ebből szűri le,hogy valóban egy húron pendülünk-e.(Ne kérdezd,én sem értem)
2022. nov. 23. 12:47
 20/27 anonim ***** válasza:
Én értem. Fontos a lelki-szellemi egyezés, ahogy írod hogy egy húron pendüljetek. Ebből szűri le, hogy összeilletek -e, mert csak így tudja hosszútávon jól érezni magát veled. Ez neki elsődleges szempont. Gondolatolvasónak semmiképpen nem kell lenned, a férfiak amúgy sem azok, még a nők érzéseit sem értik. Irreális elvárás, ha valakinek ez fordul meg a fejében, nem is kell komolyan venni. Csak egyezzetek és érezzétek jól magatokat, ez a lényeg!
2022. nov. 23. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!