Egy átlagos 11-13 éves fiú mivel szokta tölteni a napjait, milyen dolgokat csinálnak?
Iskolába jár, otthon tanul, elég sokat. Elmegy különórákra, cserkészetre. Hét végén lovagol, íjászkodik, segít otthon az apjának (kertrendezés, favágás, fűnyírás, hólapátolás, mikor mi.)
Hét közben fél órát ülhet a számítógép előtt, hét végén nézhet 1-1 filmet, más kütyüzés nincs.
Esténként olvas. Saját 14 éves fiamról vettem a példát, ugyanígy volt 11-13 évesen is.
Akkor a te fiad stréber és odafigyelhetnél rá,
a mai 13 évesek főképp mégcsak kipróbálgatnak mindent,
a csajozást,a telefonon való chatelést, a ivászatot,
a cigit, abban biztos lehetsz nem viszik túlzásba hacsak nem egy cigány tróger 13 évesről van szó.Főképp ami jellemzi őket sokat gépezgetnek de nap másfél max 2 óránál ne engedd hogy többet gépezzen.
"Akkor a te fiad stréber és odafigyelhetnél rá"
nem stréber és odafigyelünk
"a mai 13 évesek főképp mégcsak kipróbálgatnak mindent,
a csajozást,a telefonon való chatelést, a ivászatot,
a cigit,"
Már amelyik... a fiam gimnáziumában ez nem divat, a lányokkal persze próbálkoznak, de a cigit, italszagot az ember megérzi, szóval azonnal lebukik
" nap másfél max 2 óránál ne engedd hogy többet gépezzen"
Miért kellene 1,5- 2 órát gépeznie egy gyereknek??.
Mert annyi időt minimum játszik a barátaival. Mi egy átlagos hétköznap játszunk 2 órát de ez kevésnek számít. 3 LoL menet, vagy 2 csgo versengő. Semmi... Amíg nem megy a tanulás rovására hadd játsszon "és kütyüzzön" (te jó ég kiráz a hideg a szótól) amennyit akar.
18/F
Szépen el van rendezve a gyerek élete, csak, hogy ez nem ő, hanem egy olyan ember akit ti elképzeltetek.
De ha ilyen csodagyereked van hogy boldogan kertimunkázik, cserkészkedik meg lovagol és beéri 1-2 óra játékkal akkor szerencsés gyerek.
Remélem az egyes gyereke minél előbb éles tárgyhoz jut, különben :( szegénykém.
Azt már külön nonszensznek tartom, hogy a gimis gyereked nem gépezhet, mivel nem ma voltam gimis, de minden órához használtuk a számítógépet, és még általános iskolában is jóval több, mint heti fél óra számítógépezés óránk volt..
Lefogadom hogy újgazdag keresztény vegánok vagytok egy elővárosi tanyán. Vagy csak simán süldő sutyerákok.
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak, 11 évesen semmi mást nem csináltam csak tanultam, és a szabadidőmben hokiztam. Aztán ez ment egészeeen, hát most is ezt csinálom csak már dolgozok és van családom.
A különféle hobbikról se feledkezzünk meg, valamint a társas együttlétekről: focizni a többiekkel, vagy egymással online pc játékozni, stb.
És valóban, különösképp ilyenkor kezdenek el kertészkedni, felfedezi, hogy van más dolog is, mint amit eddig hittek az életről, és elkezdenek répát egyelni.
"Hét közben fél órát ülhet a számítógép előtt, hét végén nézhet 1-1 filmet, más kütyüzés nincs. "
szegény gyerek
11 éves a fiam.
Suli után hazajön,megtanulja ,amit nem csinált meg a napköziben.Kedd-csütörtökön suli után kosárlabda edzése van,így ha hazaér,már olyan fáradt ,hogy máshoz kedve sincs.
Hétvégén legtöbbször kirándulunk,vagy a barátaival van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!