Szeretnék randira hívni egy vízöntő lányt.Úgy
,,tudom”,hogy nem szeretik az átlagos
dolgokat.(vacsora,mozi).Tudnátok tippeket adni,hogy mégis
hová vihetném,ahol csodásan érezné magát velem?
Önts egy vödör vizet a fejére.
2022. nov. 23. 00:44
2022. nov. 23. 00:45
Elég ha felhivod hogy elöbb van hely 😉
2022. nov. 23. 06:45
Kérdező, próbálj meg elsősorban ráfigyelni, őt megismerni, és ne azzal foglalkozz, mikor született.
Találj ki egy útvonalat sétával, kávézóval/teázóval megszakítva stb.
2022. nov. 23. 07:47
5/27 A kérdező kommentje:
#5 Azt hiszem,nem figyeltél.A séta is egy unalmas dolog lenne a kávézással együtt.Nagyon szerény lány,nem szereti azt,ha valami pénzzel jár,mert úgy érzi,megvásárolnám őt.Ellenben imádja a fekete humort,de nem vihetem egy random temetésre.Vagy mégis?
Ja, nem figyeltem...
13 éve vagyok együtt egy vízöntő nővel. Kérlek, mesélj, hogyan kell ezt csinálni.
2022. nov. 23. 08:32
Anyukám és húgom is vízöntő, de imádnak étterembe járni és sétálni, és nem hinném, hogy bármi bajuk lenne azzal, ha valami pénzbe kerül. Az is kihívás, hogy érdekes is legyen a randi, meg ne is kerüljön semmibe. De egyébként megértem, ha valaki unalmasnak tart randiként egy kávézást vagy sétát, én úgy érezném, mintha sarokba lennék szorítva egy ilyen helyzetben. Nem tudsz valami foglalkozásoddal, hobbiddal összefüggőt mutatni neki? Ami érdekes, de nem tart sokáig, kötetlenebb. Vagy egyszerűen csak elmentek bulizni valahová? Akkor le tudtok néha ülni beszélgetni is.
2022. nov. 23. 09:44
Vízöntő nő vagyok, ahova én mindig szívesen mennék randira, az az állatkert, vagy vadaspark. De igazából a mozival, vagy étteremmel sem lenne semmi gondom.
2022. nov. 23. 10:35
9/27 A kérdező kommentje:
#7 Leírtam,hogy ő nem szereti a pénzt,nagyképűséget,magamutogatást.Ezekben a dolgokban nagyon egyszerű,másfelől fordított álláspontot képvisel.Nem tudom megfejteni.Nagyon csendes,szinte büntet a szúrós nézésével,de pont ezt szeretem benne.Én csak tippeket kértem egy furcsább helyszínre,ahol esetleg megnyílna egy kicsit.Rossz ötlet volt ide kiírni. :(
Nem, a rossz ötlet az volt, hogy arra fixálódtál, hogy vízöntő.
A másik meg, hogy ugyan egyrészről bevallod, Te sem tudtad még kiismerni, másrészt biztos ténynek tartasz dolgokat vele kapcsolatban.
Az égvilágon semmit nem veszítesz azzal, ha most nem a legtutibb randit találod ki: legalább többet megtudsz róla, és meg tudjátok beszélni, legközelebb hová mentek. Ha nem jöttök be egymásnak, az nem a randin fog múlni.
Egyébként ha ez most ekkora probléma, mi lesz hónapok, évek múlva?
2022. nov. 23. 11:07
Kapcsolódó kérdések: