Melyik bolygó állások utalhatnak aszexualitásra egy születési képletben?
#20 Eleg rendesen.
Bár milyen szempontból?
Kíváncsiságból kérdeztem, mert tanulok én is asztrológiát. És érdekel, hogy analógiásan ki mit él át ház - és jegyhelyzet szerint.
(Nekem a hármasban van, és a testvérem az ő sérültségével akkora tragédia és trauma volt, hogy talán életem végére le fogom tudni tenni..Vagy nem.)
A mérlegben van a 8-as házban, es ugye együttáll a vénusszal.
Röviden úgy jelenik meg, hogy nem akarok emberekkel kapcsolódni, közel kerülni hozzájuk semmilyne szempontból. Hogy miért?
Mindig többet kéne feladni magamból kb hogy működjön. Közben ettől is szenvedek, hogy mar eleve azt se tudom ki vagyok mit akarok, mert annyira masokhoz idomultam mindig (ugye mégis sikertelenül). Az ősbizalom az számomra nincs, senkiben nem bízok, nem engedek közel senki, még magamban sem bízok. (Mondjuk a Napom skorpió, az is ráresz erre)
Másik csudálatos, hogy bármilyen kapcsolattal megszívom szinte, mert mindig az lesz a vége, hogy a másik ember hozza az érzelmi viharait, és én fulladok bele, mikor nekem amúgy semmi közöm nincs is hozzá. A másik jobban lesz, utána meg én pusztulok meg. Mondjuk erre meg a halak holdam "segít rá".
Ugyanez a "nem-csak-a-saját-érzelmi-cuccaiddal-foglalkozás-hanem-még-a-máséval-is" téma ami a fő a családban is. Felmenőim között rengeteg az öngyilkos, mindket szülőm küzd mentális problémákkal, depresszió, alkohol, minden van. Ezek a transzgeneraciós sz#rságok. Szóval nálam barmilyne kapcsolat (baráti, rokoni) arról szól hogy ha volt eleve bajom akkor hozzáadnak, ha nem volt akkor csinálnak. Tehát inkabb ilyne kapcsolati értelemben jelentkezik. Szexuális értelemben annyira nem zavar. Annyira nem vagyok nőies. Nem is nagyon szeretnék. Engem ezek a férfiasság meg nőiesség ezek egyáltalan nem érdekelnek. Ha nemtelen lennék nekem az is mindegy lenne.
A szextől meg undorodom. De olyan szinten, hogy mikor közeli hozzátartozóról derült ki hogy gyereket vár, és mikor belegondoltam, hogy na hogy is sikerült, akkor saját testvéremtől is undorodtam.
Plusz egészségügyi szempontból is ott van: fiatalabb koromban rengeteg cisztam volt. Plusz jobb oldali petevezetékem mar nincs meg, kivették, csavarodás miatt elhalt.
Ja meg ha már transzgenerációs dolgok: mindkét nagymamámnal tudok abortuszról. 😭😭😭 Ja, és maga az abortusztéma, vagy vetélés, csecsemőhalál az mint téma egy olyan gyenge pontom, hoyg mikor bármi ilyenről van szó, vagy látok egy videót, szinte mindig úgy bőgök, mint az állat.
Fennt említett okok miatt párkapcsolatot nem szeretnék, gyereket sem. Nem tudnám megadni neki amire szüksege van ilyen hattérrel.
Ennyi nagyjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!