Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik bolygó állások utalhatn...

Melyik bolygó állások utalhatnak aszexualitásra egy születési képletben?

Figyelt kérdés
Ugye 8-as és 5-ös ház jelzi a szexet, milyen bolygóknak kell itt állniuk hogy nagy legyen az esély az aszexualitásra?

2022. nov. 8. 20:34
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
A másik meg leakart uralni és folyton a szexről beszélt, azt is csak úgy lehetett volna, ahogyan ő akarja. Nem mentem bele.
2022. nov. 9. 09:34
 12/26 Bálvány ***** válasza:
100%

Tehát horoszkópot nézni csak pontos időponttal lehet.

(Ha nincs:

1. Kérsz ingyen kórházból,

2. Pontosítasz pénzért asztrológussal)

A házcsúcs előtt kb. 5 fokkal álló bolygók egyébként már a következő házhoz tartoznak.

Tehát magadnak nagyvonalakban megadtad a választ hogyan állsz a férfiakhoz.

Ettől függetlenül valamikor besétálhat az életedbe az igazi akit eltudsz fogadni.

Mikor történhet ez?

Kell hozzá pontos képlet + tranzit és direkció elemzés (pontosítással) ----> (idő/pénz)

2022. nov. 9. 10:07
 13/26 A kérdező kommentje:
Lenne egy-két szavam ehhez a pontosításhoz, illetve a kórházi adatokról, de inkább nem írom le, mert sok embert itt sokkolnék vele :D
2022. nov. 9. 10:10
 14/26 anonim ***** válasza:
A Marsot a Rák jegy gyengíti. Amit írsz, abból én arra következtetnék, hogy inkább a hatosban lesz a Mars, ami itt azt jelenti, hogy a gondoskodáshoz való viszonyt kötelességként éled meg.
2022. nov. 9. 10:53
 15/26 A kérdező kommentje:

Nem érzem hogy ez kötelességem lenne. Inkább mások várnák ezt tőlem de engem nem érdekel. Úgysem teszek neki eleget.

Mivel tudom hogy nem tudok neki eleget tenni így nem is erőltetek olyat ami nem megy. Lehet ez is hatos az passz

2022. nov. 9. 11:02
 16/26 A kérdező kommentje:
Amúgy amit írtam az inkább arról szól hogy a hagyományos párkapcsolatok nem nekem valóak inkább a szabadságra helyeződött kapcsolatok az ideálisak.
2022. nov. 9. 11:03
 17/26 anonim ***** válasza:
5, hát igen, én a merlegről olvastam, hogy hajlamos mindenféle mentális betegségre főleg szorongásra, na nekem 4 mérleg bolygóm van…. Szép az élet, be is teljesült
2022. nov. 9. 12:08
 18/26 anonim ***** válasza:

Saját képletem alapján:

5-ös ház ura a Merkúr a nyilasban van ahol gyenge.

A Vénusz a 8-as házban van, és kvadrátot kap a Neptunusztól és az Uranusztól, a 13.es házból.

Plusz együtt áll a Chironnal.

2022. nov. 10. 00:12
 19/26 anonim ***** válasza:

12.es*

Elöző voltam

2022. nov. 10. 00:13
 20/26 anonim ***** válasza:
#18, a 8-as házas Chiron hatását mennyiben érzed?
2022. nov. 10. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!