A bolgyó fogyatkozás igaz? (Töbi lent)
Sziasztok! Mostanában kezdtem el ezoterikus (esotericism) könyveket filmeket olvasni-olvasgatni (Rudolf Steiner, Dior Fortune, satb., Erich von Deniken). A kérdésem az volna h halotam már holdoffogyatkozásról, ami égi jelenéssel tisztában is vagyunk az ókori kínai óta. Itt a szférák eggyüt állásáról van szó (Lehet h félreértelmezem, nyugodttan javítcsatok ki. De ti halotatok már a bolygó fogyatkozásról? Úgy tudom h csillagászati szemszögből a föld is bolygó. Ez az amit nem igazán tudok megérteni, ha a tömeg, meg a maradás tétele igaz. Eltudnátok magyarázni?
Másik kérdés: köze lehet a bolygónk fogyatkozásának az árapályelenséghez, ugrászerű népességnövekedéshez, népvándorláshoz satb.?
Szakadékok ezért vannak?
Csak komoly válaszokat!
(Fizikából, töriből ötös voltam, szóval csak komoly válaszokat kérnék.)
"Úgy tudom h csillagászati szemszögből a föld is bolygó. Ez az amit nem igazán tudok megérteni, ha a tömeg, meg a maradás tétele igaz. Eltudnátok magyarázni?"
. Te el tudnád magyarázni, a Föld miért ne lenne bolygó?
"Másik kérdés: köze lehet a bolygónk fogyatkozásának az árapályelenséghez, ugrászerű népességnövekedéshez, népvándorláshoz satb.?"
. Nem hinném.
"Csak komoly válaszokat!"
. TErmészetesen komoly kérdésre komoly válasz.
2-sodik! Köszinöm a választ!
,,Te el tudnád magyarázni, a Föld miért ne lenne bolygó?"
Én egyet értek, csak ezekben a könyvekben planétaként említik/hivatkoznak a földre. De órán tényleg úgy volt h bolygó. Talán a bioszszféra miatt? Nem tudom. Nem hiszem, hogy a többi bolygón (Venus, Mercure, satöbbi, Uránusz, Jupiter, satb..) lenne ilyen fejlett élet /civilizáció/fauna. Ezért is kérdezem h a föld is fogyatkozik e? Esetleg ezért érezzük, hogy a népesség növekszik rajta pedig valójában a föld (vagy bolygó, ahogy maga említette) fogyatkozik?
Köszönöm! Ez nagyon hasznos volt. Akkor beigazolódott a sejtétsem!
Viszont eltudná valaki magyarázni a bolygófogyatkozás jelenségét?
Ma ejszaka marsfogyatkozas lesz. Bebujik a Mars a telihold moge....
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!