Melyik bolygó állások utalhatnak aszexualitásra egy születési képletben?
Szerintem ez már nagyon pszichológiai téma és nem ezoterikus… azért ne keverjük a szezont a fazonnal
Vagy aki depresszió miatt pár hónapig aszex aztán meg mániás időszakban finoman fogalmazva már nem annyira az, arra is a bolygó hat?
születési képletet kérdeztem.
3-as, a mentális bajok is látszódhatnak egy születési képletben.
Az 5. házban álló Szaturnusz valóban jelezhet korlátozásokat a szexualitás, gyermekvállalás terén.
Ugyanitt az Uránusz inkább furcsa szokásokat, újdonságkeresést mutathat (homoszexualitás?).
A Merkúr jelentésével kapcsolatban mondják, hogy 'androgün' (nem nélküli / két nemű). Tehát, leginkább itt kezdenék gyanakodni.
De aztán megnézed a fényszögeit és tovább kombinálsz. Milyen jegybe esik 5. ház ?
Azonban óva intelek, hogy egy-egy ilyen jelből nagy következtetéseket vonjál le! További jelzések kellenek.
pl. Ferrális (fényszög nélküli) Vénusz, vagy Mars (Férfi/nő?) megerősítést jelenthet arra vonatkozólag, hogy nem tud társra találni a másik csapatból.
Aztán a homoszexualitás (+ elnyomott szexualitás) jelzője lehet, ha a bolygói túlnyomóan (+aszcendense) neméhez képest ellentétes
jelű pozitív/negatív jegyben állnak. (lásd. Férfias nő vagy Nőies férfi)
De ezek még / mind csak születési hajlamok. A neveltetés, társadalmi közeg felülírhatja / kényszerítheti házasságra, gyerek csinálásra az illetőt. Hogy ez mennyire sikerül nekik? Hol állnak többségben a bolygói kardinális,szilárd, változó jegyekben?
-------
A tudósok azt mondják a szexuális irányultság nem bipoláris tulajdonság. Fogd úgy fel, mint egy 10-es skála értékét. Valaki kicsit jobban kívánja a nőket ( vagy férfiakat) mint a másik ember. Valaki tud egy élethelyzetben
(pl. börtön) homoszexuálisként viselkedni, más nem hajlik rá.
Gondolom most nem segítettem, csak tovább homályosítottam a képet.
Tehát az Ikrek pozitív (férfias), míg a Szűz (nőies) jegy.
Mindkettő azonban változó, alkalmazkodó. Ha a két házban nincs bolygó az annyit jelent, hogy nincs kiemelt jelentőségük az életedben.
Talán lesz egy feleséged/férjed az életben (gyerekkel?), de az életsorsodban ők csak biodíszletek lesznek.
Ebből annyi látható, hogy biztos nem te vagy a falu bikája/k*rvája.
A komplett képletet kell nézni! Az is max. annyit árul majd el, mint az előbbi bejegyzésemből leírtam, hogy a 10-es skálán hol helyezkedsz el. Aztán a környezet / tranzitok alkalmanként majd húznak valamerre.
Nő vagyok amúgy.
Nincs bolygóm se az Ikrekben, se a Szűzben.
Illetve ha a Mars az ötösben áll, de már a Rákban az mennyire befolyásolja? (de lehet az már a hatosban áll, nem pontos az időpontom). Ezért kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!