Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik bolygó állások utalhatn...

Melyik bolygó állások utalhatnak aszexualitásra egy születési képletben?

Figyelt kérdés
Ugye 8-as és 5-ös ház jelzi a szexet, milyen bolygóknak kell itt állniuk hogy nagy legyen az esély az aszexualitásra?

2022. nov. 8. 20:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
75%
Pl. a Szaturnusz jó eséllyel korlátozza.
2022. nov. 8. 20:56
 2/26 Grimfox ***** válasza:
75%
Egy kiselőadáson hallottam, hogy a szexuális eltérések, így az aszexualitás is uránuszi behatás, amikor a bolygó kedvezőtlen helyzetben áll a képletben.
2022. nov. 8. 21:08
 3/26 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem ez már nagyon pszichológiai téma és nem ezoterikus… azért ne keverjük a szezont a fazonnal

Vagy aki depresszió miatt pár hónapig aszex aztán meg mániás időszakban finoman fogalmazva már nem annyira az, arra is a bolygó hat?

2022. nov. 8. 21:47
 4/26 anonim ***** válasza:
39%
#3 nem egyhelyben állnak a bolygók, pár hónapra is ráállhat egy a 8. házára. Akármi is legyen az...
2022. nov. 8. 21:49
 5/26 A kérdező kommentje:

születési képletet kérdeztem.

3-as, a mentális bajok is látszódhatnak egy születési képletben.

2022. nov. 8. 21:54
 6/26 Bálvány ***** válasza:
81%

Az 5. házban álló Szaturnusz valóban jelezhet korlátozásokat a szexualitás, gyermekvállalás terén.

Ugyanitt az Uránusz inkább furcsa szokásokat, újdonságkeresést mutathat (homoszexualitás?).

A Merkúr jelentésével kapcsolatban mondják, hogy 'androgün' (nem nélküli / két nemű). Tehát, leginkább itt kezdenék gyanakodni.

De aztán megnézed a fényszögeit és tovább kombinálsz. Milyen jegybe esik 5. ház ?

Azonban óva intelek, hogy egy-egy ilyen jelből nagy következtetéseket vonjál le! További jelzések kellenek.

pl. Ferrális (fényszög nélküli) Vénusz, vagy Mars (Férfi/nő?) megerősítést jelenthet arra vonatkozólag, hogy nem tud társra találni a másik csapatból.

Aztán a homoszexualitás (+ elnyomott szexualitás) jelzője lehet, ha a bolygói túlnyomóan (+aszcendense) neméhez képest ellentétes

jelű pozitív/negatív jegyben állnak. (lásd. Férfias nő vagy Nőies férfi)

De ezek még / mind csak születési hajlamok. A neveltetés, társadalmi közeg felülírhatja / kényszerítheti házasságra, gyerek csinálásra az illetőt. Hogy ez mennyire sikerül nekik? Hol állnak többségben a bolygói kardinális,szilárd, változó jegyekben?

-------

A tudósok azt mondják a szexuális irányultság nem bipoláris tulajdonság. Fogd úgy fel, mint egy 10-es skála értékét. Valaki kicsit jobban kívánja a nőket ( vagy férfiakat) mint a másik ember. Valaki tud egy élethelyzetben

(pl. börtön) homoszexuálisként viselkedni, más nem hajlik rá.

Gondolom most nem segítettem, csak tovább homályosítottam a képet.

2022. nov. 9. 08:47
 7/26 A kérdező kommentje:
Ikrekben kezdődik az ötös házam, Szűzben (vagy Mérlegben) a nyolcas házam.
2022. nov. 9. 08:57
 8/26 Bálvány ***** válasza:
100%

Tehát az Ikrek pozitív (férfias), míg a Szűz (nőies) jegy.

Mindkettő azonban változó, alkalmazkodó. Ha a két házban nincs bolygó az annyit jelent, hogy nincs kiemelt jelentőségük az életedben.

Talán lesz egy feleséged/férjed az életben (gyerekkel?), de az életsorsodban ők csak biodíszletek lesznek.

Ebből annyi látható, hogy biztos nem te vagy a falu bikája/k*rvája.

A komplett képletet kell nézni! Az is max. annyit árul majd el, mint az előbbi bejegyzésemből leírtam, hogy a 10-es skálán hol helyezkedsz el. Aztán a környezet / tranzitok alkalmanként majd húznak valamerre.

2022. nov. 9. 09:22
 9/26 A kérdező kommentje:

Nő vagyok amúgy.

Nincs bolygóm se az Ikrekben, se a Szűzben.

Illetve ha a Mars az ötösben áll, de már a Rákban az mennyire befolyásolja? (de lehet az már a hatosban áll, nem pontos az időpontom). Ezért kérdezem.

2022. nov. 9. 09:31
 10/26 A kérdező kommentje:
Nincs férjem, így nem tudom, de az biztos, hogy nekem se a kötődés nem megy, se az alárendelődés. És sokszor korlátozónak éreztem, ha kapcsolatot akartak (volt ilyen), illetve nagyon megterhelő volt, hogy folyton a seggemben akart lenni és érzelmeskedni. Egy igazi börtön volt, hogy nem akart szabadteret hagyni. Ki is dobtam azonnal.
2022. nov. 9. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!