Melyik csillagjegy a legjobb pár egy oroszlán számára?
Jó tud lenni a Kos is, ha nagyon egymásra találnak.
Barátságban mindenképpen működik.
Ha jól tudom, inkább az aszcendense tetszik meg a másiknak, vagy a Vénusz mutathatja meg, hogy milyen típusú nőhöz vonzódsz, vagy a Holdad, hogy kit látsz jó anyának, a Mars meg a férfiképet, vagy a 7-es házad vagy Jupiter kapcsolatok..., hogy kivel fogsz házasodni, az 5-ös meg 8-as, hogy kit találsz szexinek... Szaturnusz, kitől nem tudsz elszakadni vagy pont muszáj lesz, hiába tűnik jónak...
Nemrég láttam, valami videóban azt taglalták, hogy az Oroszlánnak a 8-as háza a Halak és akkor az is nagyon vonzó lehet számára szexuálisan, ráadásul karmikusan tipikus feladata lehet tőle némi empátiát tanulnia. Persze ha meg nem eszi a Halakat reggelire. Na meg hogy akinek meg sok bolyója van mondjuk a 7-es házban, az általában nagyon válogatós és kritikus. De nem értek hozzá, csak mindenfélét összeolvastam :D
női képletben a Mars és a Nap jele mutathatja meg a férfi ideált. Férfi képletben a Hold és a Vénusz jele a női ideált. A Nap és a Hold leginkább már házasság után illetve szülőként. Mars-Vénusz ugye a hódítás-csábítás terén ismerkedéskor, illetve szexuálisan.
A hetes ház mutatja meg a partneredet, mi az ideálod, vagy hogy maga a partner milyen, hogyan éled meg (nem feltétlenül a jegyet mutatja, az a fontos hogyan éled meg).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!