Ha fizettem online egy horoszkópért és 2 napja nem kaptam semmi választ akkor bújtam?

Nem bújtad, hanem buktad.
Horoszkóp már az internet előtti időben is munkahelyi viccelődések tárgyát képezte, amikor újságok, magazinok foglalkoztak ilyenekkel.
Az ember nem hinné, hogy még manapság is lehet ember, aki komolyan veszi, pláne még fizet is érte.

Ez volt a horoszkópban?
"Ezen a héten a Mars együttállása a Vénusszal óvatosságra int, előfordulhat, hogy egyesek rossz szándékkal ígérnek valamit. Legyen óvatos!"

Van egy ismerősöm aki ebből él, nagyon naiv de kedves, jószándékú nő. Hogy ebben ki hisz és ki nem az szerintem most más kérdés.
Azt mondta, hogy eltarthat pár napig amíg összeállít egy komplex horoszkópot, szóval ha így nézzük, akkor a 2 nap még oké is lehet.
A külföldi számla és a rendes elérhetőségeinek hiánya viszont gyanús, lehet buktad a dolgot.

mennyit buktál? :D
és te szavazol is ugye? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!