Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha fizettem online egy horoszk...

Ha fizettem online egy horoszkópért és 2 napja nem kaptam semmi választ akkor bújtam?

Figyelt kérdés
Illetve lehet kezdeni még ezzel valamit? Külföldi számla volt sajnos és nem is kevés pénz.

tegnap 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Átbasztak mint szart a kerítésen.😂 Ti ezósok sosem tanultok?
tegnap 16:07
 2/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
78%

Nem bújtad, hanem buktad.

Horoszkóp már az internet előtti időben is munkahelyi viccelődések tárgyát képezte, amikor újságok, magazinok foglalkoztak ilyenekkel.

Az ember nem hinné, hogy még manapság is lehet ember, aki komolyan veszi, pláne még fizet is érte.

tegnap 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Ez volt a horoszkópban?

"Ezen a héten a Mars együttállása a Vénusszal óvatosságra int, előfordulhat, hogy egyesek rossz szándékkal ígérnek valamit. Legyen óvatos!"

tegnap 19:41
 4/7 (*.*) ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm aki ebből él, nagyon naiv de kedves, jószándékú nő. Hogy ebben ki hisz és ki nem az szerintem most más kérdés.

Azt mondta, hogy eltarthat pár napig amíg összeállít egy komplex horoszkópot, szóval ha így nézzük, akkor a 2 nap még oké is lehet.

A külföldi számla és a rendes elérhetőségeinek hiánya viszont gyanús, lehet buktad a dolgot.

tegnap 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Előre nem látható okok miatt késik.
tegnap 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Csalók voltak és te sajnos bedőltél nekik
tegnap 21:26
 7/7 Üdv_Dublinból válasza:

mennyit buktál? :D

és te szavazol is ugye? :D

ma 03:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!