Melyik csillagjegy a legjobb pár egy oroszlán számára?
Figyelt kérdés
Nyilván általánosságban értem, tudom hogy ez nem törvényszerű. Csak kíváncsi vagyok a véleményekre.2022. nov. 4. 20:45
11/13 anonim válasza:
Én oroszlán nő vagyok vízöntő aszcendessel. Csodálkozom h a Kos van többségre szavazva. Kosból több barátaim vannak, egyszer voltam Kos férfival oroszlán aszcendessel, életem legrosszabbja volt a sexben, hazudozott össze vissza, egy arogáns egoista f@sz volt, szóval nem jöttem ki vele.
Szerelmes Vízöntőbe és Rákba voltam, de nagyon, ők voltak a legjobbak a sexben is, még mindig nyugalommal és jó érzéssel gondolok rájuk. De ha a Kos exem eszembe jut, csak a düh jön ki belőlem.
12/13 anonim válasza:
Vicces mennyien ítélnek Napjegy alapján
13/13 anonim válasza:
Oroszlán nő - Nyilas férfi
Oroszlán férfi - Kos nő
Ennyike.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!