Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegyet utáljátok...

Melyik csillagjegyet utáljátok a legjobban? És miért pont a skorpiót?

Figyelt kérdés

2022. okt. 23. 12:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
Egyiket sem utálom. Mindegyikből ki lehet hozni jót és rosszat. Az meg még az asztrológiai szerint is sokkal több mindenen múlik, hogy melyiket milyen nehezen.
2022. okt. 24. 16:11
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem, nem. Csak a skorpiók a rosszak!
2022. okt. 28. 18:06
 13/25 anonim ***** válasza:
70%
Neeeeem, a skorpiók csak ott is titkos összeesküvést keresnek, ahol nincs :D
2022. okt. 28. 18:55
 14/25 A kérdező kommentje:
Igen, mert idióták :D
2022. okt. 30. 10:03
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
A Muskátlit! Egy büdös gyökér!!
2022. okt. 31. 08:35
 16/25 anonim ***** válasza:
69%

Melyik csillagjegyet utáljátok a legjobban?

A Mérleget.

És miért pont a skorpiót?

Miből gondolod, hogy mindenki a Skorpiót utálja a legjobban? De akkor megválaszolom a Mérleggel. Azért, mert a tapintat nekik mindennél fontosabb, hogy emiatt már átmennek hazudozásba is. A másik, hogy mindenkivel kedvesek, meg túl sokat mosolyognak. Tehát rohadt hamisak is, illetve teszik mindenkinek a szépen. Nem szabad hinni nekik, nem fogják a szemedbe mondani, mert minden egyet nem értést konfliktusnak fognak fel. Emiatt a konfliktus kerülés miatt mindent a szőnyeg alá söpörnek, és úgy tesznek, mintha minden a legnagyobb rendben lenni, és ez is átmegy már hamisságba. Miközben ezt leírtam szét vert az ideg, mert belegondolok, hogy körülöttem mennyi Mérleg domináns van és nem bírom elviselni őket és ők se engem.

2022. okt. 31. 11:36
 17/25 A kérdező kommentje:
Mérleg az aszcendensem és inkább vagyok kicsit hamisan normális mint egy idióta és hamis is (mint a skorpiók). Amúgy ezt leszámítva pontosan az ellenkezője vagyok amit leírtál...
2022. okt. 31. 12:08
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Szóba se állok olyanokkal akikben dominál a mérleg (nem állítom hogy benned dominál mivel nem ismerlek).

Úgy vagyok vele mint te a Skorpióval.

(Nincs bennem Skorpió se)

2022. okt. 31. 18:24
 19/25 A kérdező kommentje:

Akivel nem állsz szóba, arról honnan tudod hogy mi dominál benne? Vagy éppen, honnan tudod hogy mérleg dominál benne, amíg nem is ismered? :D

Ez elég értelmetlen így...

2022. nov. 2. 19:54
 20/25 anonim ***** válasza:
Akkor te mindig elégedetlen vagy önmagaddal, hogy mikor kellene kiállni és dönteni, és mikor kellene befogni? :)
2022. nov. 2. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!