Melyik csillagjegyet utáljátok a legjobban? És miért pont a skorpiót?
Melyik csillagjegyet utáljátok a legjobban?
A Mérleget.
És miért pont a skorpiót?
Miből gondolod, hogy mindenki a Skorpiót utálja a legjobban? De akkor megválaszolom a Mérleggel. Azért, mert a tapintat nekik mindennél fontosabb, hogy emiatt már átmennek hazudozásba is. A másik, hogy mindenkivel kedvesek, meg túl sokat mosolyognak. Tehát rohadt hamisak is, illetve teszik mindenkinek a szépen. Nem szabad hinni nekik, nem fogják a szemedbe mondani, mert minden egyet nem értést konfliktusnak fognak fel. Emiatt a konfliktus kerülés miatt mindent a szőnyeg alá söpörnek, és úgy tesznek, mintha minden a legnagyobb rendben lenni, és ez is átmegy már hamisságba. Miközben ezt leírtam szét vert az ideg, mert belegondolok, hogy körülöttem mennyi Mérleg domináns van és nem bírom elviselni őket és ők se engem.
Szóba se állok olyanokkal akikben dominál a mérleg (nem állítom hogy benned dominál mivel nem ismerlek).
Úgy vagyok vele mint te a Skorpióval.
(Nincs bennem Skorpió se)
Akivel nem állsz szóba, arról honnan tudod hogy mi dominál benne? Vagy éppen, honnan tudod hogy mérleg dominál benne, amíg nem is ismered? :D
Ez elég értelmetlen így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!