Autistáknál milyen állások valószínűek?
"Inkább csak elhamarkodtam."
Ez egész addig igaz, amíg egy elütés történt az elküldés előtt. Onnantól viszont, hogy te így elküldted, már igénytelenségről beszélünk :(
"Úgyhogy béke veled."
Gondoltam, hogy elmenekülsz ;) Jó jósolgatást a bolygók állásából! :D
Az autisták vannak lenézve, mégis a nem autisták között sokkal több a fogyatékos, bunkó, ostoba barom. Több száz autistát ismerek, ez alapján merem kijelenteni. Illetve meg lehet nézni az első pár választ, hogy mennyire nulla a szövegértés. A kérdező feltett egy kérdést, mire nagyrészt csak bunkóskodást kapott. Ezek alapján nem az autisták a szellemileg, mentálisam sérültebbek, ahogy utalt rá az egyik értelmes, kompetens hozzászóló.
Egyszer beszélgettem aspi ismerőseimmel az asztrológiáról. Mindnek sérült, főleg retrogád Merkúrja, Vénusza volt, illetve a Hold is sok esetben rossz állásban. De ilyen tanulmányhoz sokkal több kutatás, minta lenne szükséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!