Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Autistáknál milyen állások...

Autistáknál milyen állások valószínűek?

Figyelt kérdés
Milyen állások hajlamosítanak autizmusra? Melyik bolygó felelős érte, milyen fényszögekkel, házhelyzetekkel?

2022. szept. 3. 22:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20%
Inkább csak elhamarkodtam. Az igénytelenség más kategória. (pl. veled ez a diskurzus bennem már ezt az érzetet kelti) Úgyhogy béke veled.
2022. szept. 16. 18:39
 22/26 anonim ***** válasza:
59%

"Inkább csak elhamarkodtam."

Ez egész addig igaz, amíg egy elütés történt az elküldés előtt. Onnantól viszont, hogy te így elküldted, már igénytelenségről beszélünk :(

"Úgyhogy béke veled."

Gondoltam, hogy elmenekülsz ;) Jó jósolgatást a bolygók állásából! :D

2022. szept. 16. 18:43
 23/26 A kérdező kommentje:
16-os, melyik képletre gondolsz?
2022. szept. 16. 18:54
 24/26 anonim ***** válasza:
39%

Az autisták vannak lenézve, mégis a nem autisták között sokkal több a fogyatékos, bunkó, ostoba barom. Több száz autistát ismerek, ez alapján merem kijelenteni. Illetve meg lehet nézni az első pár választ, hogy mennyire nulla a szövegértés. A kérdező feltett egy kérdést, mire nagyrészt csak bunkóskodást kapott. Ezek alapján nem az autisták a szellemileg, mentálisam sérültebbek, ahogy utalt rá az egyik értelmes, kompetens hozzászóló.

Egyszer beszélgettem aspi ismerőseimmel az asztrológiáról. Mindnek sérült, főleg retrogád Merkúrja, Vénusza volt, illetve a Hold is sok esetben rossz állásban. De ilyen tanulmányhoz sokkal több kutatás, minta lenne szükséges

2022. szept. 18. 10:35
 25/26 anonim ***** válasza:
Ez nem ettol fug.
2022. szept. 23. 10:54
 26/26 anonim válasza:
Minden autista gyámsagra szorul 18 éves kora után?
2022. okt. 29. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!