Autistáknál milyen állások valószínűek?
Az autisták jók a szűk fókuszt igénylő, koncentrált munkára, ami kevés szociális interakcióval jár, ezért például a kódolás, programozás jól fekszik nekik. (Kivéve, amikor nem.)
Semmilyen bolygó nem felelős érte.
Némi befolyást gyakorolhat a gravitációs terek vagy micsodák.
Kukorica morzsolás.
A nap az égen állásakkor nappal van, akkor kell szabadtéri munkát végezni ,mert jól látsz,nem kell mesterséges fény.
A hold fent állásánál is egész jól lehet látni,de aprólékos munkához kevés.
Ez megint csak hülyeség, az asztrológiának semmi alapja sincs.
Másrészt ugyan több autistát ismerek, de egy májusban született, egy márciusban, egy júniusban, egy decemberben - szóval öket egy kalap alá venni nehéz lenne.
Az autizmus születési rendellenesség, szellemi probléma mely már a fogantatásnál, terhességnél eldől.
Mentálisan beteg emberek születési képletében asztrológusok nem keresnek összefüggéseket.
Születési képletben vizsgálódni tehát értelmetlen.
Talán ha ismert a fogantatás ideje, ott látni valamit.
"Szerintem a kérdező itt nem a munkát értette az "állás" alatt. Hanem hogy milyen bolygóállás lehet felelős az autizmus kialakulásában."
Ó, fck me. Sajnos nem beszélek idiótául, ezért véletlenül félig értelmes kérdésként értelmeztem a felvetést.
Ikrek, Halak, Nyilas, Föld jegyű hold aspektusokkal
Halak/Nyilas merkúr
Ikrek, Halak chiron/lilith
Az ikrek hold inkább tanulásban akadályozottakra jellemző, a földjegyű holdak inkább aspergerre. Ezeket egy külföldi ezotériás csoportban olvastam, ahol többezer beteg chartjából állítottak összesítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!