Autistáknál milyen állások valószínűek?
Nem értem a 10-es miért lett lepontozva. Még ha nem is így van, de legalább a kérdésre válaszolt és a szándék megvolt.
Köszönöm. Egy normális válasz a sok közül
Hát én a Merkúrt nézném, hol áll milyen fényszögei vannak. Esetleg még a 3as házat (kapcsolattartas kommunikáció), az Uránuszt, a 7es házat (külvilág megint csak kapcsolatok), és a 12-es házat, mivel kicsit olyan, mintha ők be lennének zárva a saját világukba.
Jegyek közül a nagy rendszerező a szűz kapcsolódhat ide.
Engem nem diagnosztikzaltak, nem tudom rajta vagyok-e a spektrumon, de vannak olyan tüneteim, amik elég autisztikusak, mar felmerült, hogy esetleg rajta lehetek, de nem vizsgaltattam ki. Képletemben a Merkúr eleve gyenge a nyilasban, kvadráttal támadja a Mars a szűzben a 7-es házból.
Ja meg együttáll vele a Plútó.
Az Uránuszom meg a 12-es házban van, vízöntőben.
Nem tudom egy súlyos autistánal vajon milyen állások lehetnek. Talán szaturnusszal meg plútóval erősen támadott Merkúr, vagy Nap, főleg 12. ház érintettsége.
Valami hasonlóra gondolnék, de laikus vagyok csak.
Szemelyi jelolok szuk orbiszu diszharmonikus fenyszogei Uranusszal.
38F incel
"Szemelyi jelolok szuk orbiszu diszharmonikus fenyszogei Uranusszal."
Ilyen esetben mindenképpen autista az illető, vagy nem biztos az, csak hajlamosít rá?
"Szemelyi jelolok szuk orbiszu diszharmonikus fenyszogei Uranusszal."
Max. utalhat rá...Nem hajlamosít!!Önmagában főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!