Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a leghazudósabb\füllent...

Melyik a leghazudósabb\füllentősebb csillagjegy? És melyik a legőszintébb?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 14:38
1 2 3 4 5
 41/49 anonim válasza:
Bikákról az őszinteséget csak bizonyítani tudom :) Én is néha kegyetlenül őszinte tudok lenni, és néha olyanokat is elmondok másoknak amivel könnyen befolyásolni tudnak vagy kihasználni :S És barátnőm anyukája is bika és ő annyival másabb hogy ő mindenkinek megmondja az őszinte véleményét és nem hagyja hogy érzelmileg kihasználják. Az őszinteségnek is vannak válfajai :) A bakokról nincs tapasztalatom de a nyilasok azok idegesítőek a környezetemben :S
2010. okt. 1. 17:37
 42/49 anonim ***** válasza:
17:12 De igazad van! :)))
2010. okt. 1. 19:52
 43/49 anonim válasza:
Én hiszek abban, hogy a csillagjegy befolyásolja a személyiségünket úgy, mint az aszcendens is. DE én példáúl bak vgayok az aszcendensem oroszlán, szóval minden tekintetben uralkodó tipus vagyok. Ez oké. De az oroszlános borzasztóan őszinték. Tudom, a nővérem is az. A bakok pedig borzasztóan hazudosak. Én pedig az vagyok. De az aszcendensem és a csillagjegyem az meg oszlik 50-50%-ra, így nagyon őszinte vagyok sokakat meg is sértek vele. De tudok hazudós is lenni.:D xD
2010. okt. 1. 21:58
 44/49 anonim ***** válasza:
Skorpió vagyok és gyűlölök hazudni, ezért pechemre nem is szoktam, ami miatt sokszor megütöm a bokámat. Azt is utálom ha nekem hazudnak. Ja és szerintem az igazság elhallhatása is hazugságnak minősül.
2012. júl. 25. 03:32
 45/49 anonim ***** válasza:

ismerek hazudós bakot is, de én nem vagyok az.

De hazudós oroszlánt már láttam. és szüzet is.

2012. júl. 25. 20:15
 46/49 anonim ***** válasza:

Én Kos vagyok néha túl őszinte,hazudni nem szeretek max ha nem akarok megbántani senkit vagy ha meglepetésről van szó.

Tesom Bika na ő szokott elég sokat..persze mindig lebukik.

De véleményem szerint a leghazudosabb az Ikrek még ő is elhiszi amit mondd :D

2015. márc. 3. 18:55
 47/49 anonim válasza:

ikrek a leghazudosabb, legoszintetlenebb.

talan a skorpio meg a nyilas a legoszintebb. meg a bika.

2016. júl. 17. 16:02
 48/49 anonim válasza:

Leghazudósabb: Rák

Legőszintébb: Kos, Bika, Nyilas, Skorpió

2020. márc. 11. 10:27
 49/49 anonim válasza:

Leghazudósabb: rák (kardinális víz-hold)

Legőszintébb: tűz és föld jegyek

2021. szept. 10. 18:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!