Melyik a leghazudósabb\füllentősebb csillagjegy? És melyik a legőszintébb?
16:26 vagyok.
Oroszlán, és nálam teljes mértékben bevált a horoszkópom jellemzése.
Helló. :)
Igazság szerint, ahogyan korábban leírták, nem horoszkóp függő a dolog, hanem egyén függő inkább, akit befolyásol a nevelése, környezete és a vérmérséklete...de az egyén dönti el mit tesz. :)
Egyébként rám ez az egyik filmből vett idézet illik a legjobban. :P
Me, I always tell the truth...Even when I lie.
Én mindig igazat mondok...Még akkor is ha hazudok.
vagyis amire az emberek azt hiszik, hogy hazugság a részemről...nos az ugyanúgy igaz...de itt lép érvénybe a szubjektív leképzés...minden olyan, amilyennek gondoljuk.
Ohh és Bak vagyok ám...:D
üdv
25/F
LastOne.Left
Ikrek, felületes, füllentős, fúj a szél a fejében hol innen hol onnan. Anyu ikrek és profi hazudozó, már én sem veszem észre, hogy mikor hazudik, de qurva nagyokat
Kos legegyenesebb, legőszintébb.
A testvérem vízöntő és bak is egy napon múlt.
Baromira becsapott, gyenge és füllentős.
Ikrek qurvára hazudós.
Kos őszinte, de nagyon.
Én Ikrek vagyok, és ha nem is vagyon nagyon hazudós, sokszor színezem ki a dolgokat.:D
Szerintem az Ikrek egy kifejezetten ilyen jegy.
Szóba jött hogy ez nem csillagjegyeken múlik. Szerintem sem, de nem is feltétlen a neveltetésen, hiszen sok olyan családot ismerek ahol az egyik testvér megbízható, kedves a másik hazudós és keverős. Pedig gondolom én ugyanúgy nevelték őket.
Na halljátok én Bak vagyok, de olyan őszinte hogy sokszor megbántok vele másokat! Ja, és ehhez Ikrek a holdjegyem is!
Tehát eddig a két jegy a Bak és az Ikrek akit hazudósnak írtatok! Mégis qrva őszinte vagyok mindenkivel.
De egy jegy aki hazudós és gerinctelen számomra a Kos!
Egyáltalán nem korrektek és szeretnek sunyizni.
Én nem tudom, hogy más Bakok milyenek, de én őszinte vagyok, és ez az itt lévő hozzászólásaimból is nyilvánvaló mert állandóan megsértődnek egyesek....
A legjobb barátnőm ikrek és ő sem hazudott nekem.
Akik hazudósak: vízöntő, mérleg, kos, de sok kos ismerősöm ilyen.
lehet hogy a január végi Bakok füllentősek és genyák, de aki december végi és január eleji az tuti nem, főleg ha nő.
Bak nő létemre nem kedvelem a Bak pasikat...
Őszinte: tűz jegyek (kos, oroszlán, nyilas)
Hazudós: levegő jegyek (vízöntő, ikrek, mérleg)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!