Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a leghazudósabb\füllent...

Melyik a leghazudósabb\füllentősebb csillagjegy? És melyik a legőszintébb?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 14:38
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
82%

En merleg vagyok (24 leszek holnap :)/lany)-szoktam loditani,bar aki azt mondja,hogy nem szokott,az hazudik :P

A ferjem skorpio,meg nem kaptam rajta,hogy hazudna nekem,remelem nem is fog.O nagyon oszinte ember.

A hugom rak,velem nagyon oszinte,es masokkal is egyenes.

Az egyik uncsim (lany) bak,na rola lehetne elkesziteni a hazugsag szobrat,o velem egykoru,de mar kis koratol kezdte,eloszor fullentett,aztan jottek a durvabb hazugsagok,mai napig kerulom a tarsasagat,mert az egesz lenye egy nagy hazugsag,szerintem nincs egy igaz mondata.

Az o huga nyilas,semmivel nem kulomb,mint bak novere,fiu testveruk pedig szuz,o is rengeteget hazudik,bar ez naluk szerintem mar csaladi vonas,es semmi koze a csillagjegyeikhez :).

Anyosom bika,es en nem az oszinte oldalarol ismerem,sajnos.

Anyukam oroszlan,nagyon oszinte ember,es harcias,mindig kiall a csaladjaert.

Hat nagyjabol ennyi...de szerintem sem feltetlenul a csillagjegyunk donti el azt,hogy oszintek,vagy hazudosak vagyunk.

2010. szept. 24. 16:07
 12/49 anonim ***** válasza:
81%
Az ikrek nagyon hazudósak. Gyurcsány is az.
2010. szept. 24. 16:16
 13/49 anonim válasza:
100%
ez mekkora hülyeség -,-"
2010. szept. 24. 16:21
 14/49 anonim válasza:
Az oroszlánok általában nem félnek kimondani amit gondolnak, még ha meg is bántják vele az illetőt. Rám 100%-ban illik.
2010. szept. 24. 16:26
 15/49 anonim ***** válasza:
53%
Minden ember hazudós... Ez különböztet meg az állatoktól...
2010. szept. 24. 16:27
 16/49 anonim ***** válasza:
Én oroszlán vagyok és simán hazudok ha nem tisztelem azt akinek hazudok. De egyébként nem vagyok jó hazudozó és persze nem is szeretek nagyon hazudni.
2010. szept. 24. 16:29
 17/49 anonim ***** válasza:

norbi88 válasza:

Minden ember hazudós... Ez különböztet meg az állatoktól...

Láttam egy filmet, ami arról szólt, hogy egy gorillát megtanítottak a süketnémák jelbeszédére, és bizony előfordult, hogy "hazudott" a gondozójának...

A kérdésre meg azt tudom mondani, hogy nem a horoszkóp dönti el, ki mennyire hazudós. Ikertestvérek között is előfordul, hogy az egyik sokkal őszintébb, mint a másik.

2010. szept. 24. 16:35
 18/49 anonim ***** válasza:

"Az oroszlánok általában nem félnek kimondani amit gondolnak, még ha meg is bántják vele az illetőt."

Ennek rám pont az ellenkezője igaz :/ Egy csomószor nem merem őszintén megmondani a véleményemet, mert félek, hogy megbántok vele valakit. Hazudni mondjuk nem szoktam, csak hallgatni.

2010. szept. 24. 16:42
 19/49 anonim ***** válasza:
83%

Én az ismeretségi körömben úgy tapasztaltam,hogy a leghazudósabbak az Ikrek,a Rák.A bakok,inkább szétszórtak,megbízhatatlanok néha.

A kosok ,bikák,skorpiók talán a legőszintébbek.

2010. szept. 24. 16:50
 20/49 anonim ***** válasza:

az oroszlán is nagyon füllentős,nem mondanám hogy hazudós,csak mindenre tesznek egy lapáttal,szépítik a dolgokat.Vagy nagyon nem mondják ki az igazat.

Én bika vagyok,és tényleg kegyetlenül őszinte és szókimondó.

De mindenki hazudik akarva akaratlanul,ha más nem ritkán.

2010. szept. 24. 17:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!