Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a leghazudósabb\füllent...

Melyik a leghazudósabb\füllentősebb csillagjegy? És melyik a legőszintébb?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 14:38
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

19:27

December 30-án születtem, lány vagyok és mégis elég hazudós vagyok. De én kedves hazudozó vagyok.

15:32-es vagyok.

15/L

2010. szept. 24. 22:01
 32/49 anonim ***** válasza:

a leghazudósabb: rák

a legőszintébb: skorpió

(személyes tapasztalat alapján)

2010. szept. 24. 22:26
 33/49 anonim ***** válasza:
Fura, mert én bika vagyok, mégis elég sokat hazudok. Igaz, azt általában nem szórakozásból teszem hanem a szabadságom érdekében és ha nem akarok valakit megbántani.
2010. szept. 26. 00:39
 34/49 anonim ***** válasza:
Az oroszlánokat én is szókimondóknak ismerem, de emellett olyan szinten pózerek is, hogy na még...:D A bolhából elefántot-taktika a kedvenc időtöltésük:D Én skorpió vagyok, holdjegyem, aszcendensem ikrek és sajna sokszor kiszínezem a mondandómat elég alaposan... vagy a személyes szférám megtartása érdekében füllentek alkalomadtán. Emellett igazságharcos is vagyok, mert utálok elsiklani problémák fölött, vagyis mindent meg akarok rágni rendesem, mielőtt lenyelem:D
2010. szept. 26. 17:30
 35/49 anonim ***** válasza:

A bak a legőszintébb, makacsul ragaszkodik az igazsághoz, de csak ha kell.Még a nyilas is nagyon őszinte! Az oroszlán hazudna, de nem mindig tud :) A halak kierőszakolja a másikból az igazságot, ő meg elhallgatja.

A skorpió tud nagyon hazug lenni... de nem rendszeresen! :))

2010. szept. 28. 20:03
 36/49 anonim ***** válasza:
Last One Left! Úgy örülök hogy bak vagy! Szimpatikus vagy elég sok válaszodat olvastam... meg én is bak vagyok :)
2010. szept. 28. 20:05
 37/49 anonim ***** válasza:

Ikrek vagyok bika aszcendenssel.

Kimondom amit gondolok és ezért sokan nem bírnak.Aki bír azok mindig mondják hogy néha vegyem már vissza magam és inkább hazudjak vagy fogjam be.De miért????Úgy utálom amikor hazudnak a képembe hülye kis jelentéktelen dolgokról, aminek semmi értelme és senkinek nem lesz jobb tőle.Miért kell ezt?Miért kell mindent kiszínezni, megmásítani, hazudni.Attól senkinek nem lesz jobb, ha pl.50 ezerrel több fizetést hazudik nekem.Jobb élete lesz? NEM.

Szóval ennyit az ikrekről.Nem is sok ismerősöm van mert nem bírják hallani, pedig ők kérdezik a véleményemet, mert hogy én őszinte vagyok.Utána meg megy a sértődés.

2010. szept. 29. 01:07
 38/49 anonim válasza:
én skorpió vagyok és nem szeretek hazudni, legfeljebb nem mondok el mindent amit tudok :D
2010. okt. 1. 13:14
 39/49 anonim ***** válasza:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 09-28 20:05

Az élet apró örömei. :)

S örülök, hogy szimpatikusnak találsz. :P

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 1. 13:25
 40/49 anonim ***** válasza:

a bak nem hazudós, viszont utálja, ha más belelát az életébe, szerintem emiatt néha nem teregeti ki minden lapját.

De nem hazudós

2010. okt. 1. 17:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!