Ebből a születési képletből milyen következtetéseket lehet levonni?
Főként az érdekelne, hogy a képletem alapján lesz saját családom és tartós párkapcsolatom? És ha igen hány éves korom környékén?
Ha a képlet egésszét nézem, én azt mondanám Te - erős 12 (+8) házas érintettséggel - egy erősen bezárkózó, befelé forduló típus vagy.
Az emberi kapcsolatok 7-es háza és gyerekvállalás 5-ös háza abszolút nem kiemelt a képletedben. Nem állnak rosszul, de a hangsúlyok máshol vannak a sorsodban. Uraik a sötét házakban.
Tehát akárki jön be neked a képbe szinte mindegy..............
Meglep, hogy ez az életterület után érdeklődsz. Gondolom nem magad miatt, hanem az otthoniak, rokonok miatt kérded.
Amúgy nem tudom kizárni, hogy lesz párkapcsolatod és gyereked nincsenek erre mutató 'rossz' jelek.
Hogy mikor kedvező az idő számodra gyermekvállalásnak elméletileg?
pl. 2025-ben lesz Jupiter tranzitod a 5 házban, vagy 2029-ben Uránusz. Akkor elméletileg születhet gyereked.
Nálad nagyon hangsúlyos elem az elzárkózás, menekülés, bezártság. Nem tudom
pontosan meghatározni, hogy miben manifesztálódik.... tartós kórház, börtön, szerzetesrend, önkéntes számüzetés stb.?
Te biztosan tudod, csak gondolom itt nem szívesen osztanád meg. Azzal, hogy 36 évesen ilyen kérdéseken merengsz,
valamelyest alátámasztod az elemzésem.
A szerelem és gyerek(?) ebből az életterületből tud kilépni szerencsés állások esetén. pl. Összefutsz a száműzetés helyszínén
egy nővérkével, fegyőrnővel, apácával és alakul valami..........de az nem kiszabadulás, sors váltás lesz csak a korábbi
életstílus másik díszlettel. Az nem hoz teljes szemléletváltást az életedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!