Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szoktál magaddal vitatkozni...

The Lizah Reloading kérdése:

Szoktál magaddal vitatkozni az élet értelméről? Milyen következtetéseket szoktál levonni? Legbelül milyen értékeket vallasz?

Figyelt kérdés

Gyakran magányos estéken (amiből sok járt ki) elfilózgatok az élet nagy kérdéseiről. Szokásos dolgok : Ki vagyok ? Minek születtem ? Minek élünk a világon ? Ha meghalok miért reinkarnálódok ide vissza ? stb

Ilyenkor a legbelső Énem csap össze a viták alatt és a rossz kisördög mindíg az ellenkezőjét akarja bebizonyítani. Ő szkeptikus. A spiritualitás és a természettudományok, információtechnológia teljes tárházát felsorakoztatjuk érvként és gyakran patt helyzet viszont mások az egyik vagy másik fél győz.

Igen tanulságosak ezek a belső viták.

Te mennyi időnként szoktad ezt csinálni? A legbelső Éned milyen filozófiát képvisel? A kisördögre mennyire figyelsz oda, őt mit súg neked ? Milyen tanulságokat vonsz le a vitákból?

2013. aug. 17. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem szoktam, mert mindig veszítek.
2013. aug. 17. 19:36
 2/7 Shai-Hulud ***** válasza:
Mit képzelsz rólam? Nem alacsonyodok le a saját szintemre!
2013. aug. 17. 19:59
 3/7 anonim válasza:

Igazság szerint mindig ezt csinálom. Sajnos túl sokat "agyalok". De egyszerűen izgatnak ezek a kérdések, és nem hagynak nyugodni amíg választ nem kapok rájuk. De honnan tudni melyik válasz a jó válasz? Hogy a tudásnak milyen mélységei vannak? Szóval ez egy nagyon fárasztó időtöltés.

Amúgy összességében a reinkarnációban, és a szellemi-lelki tökéletességre való törekvésben hiszek legbelül. A viták tanulsága pedig az, hogy nem szabad sokat csinálni, mert egyszer bekattansz. :)

2013. aug. 17. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Folyamatosan. Az élet értelméről én mindig ugyanúgy vélekedek, hogy ha van is értelme, az az hogy élvezd, úgy ahogy tudod (ameddig másnak nem ártasz vele). Sokszor eszembe jut az is, hogy mi ez az egész egyáltalán? Miért van élet? Mi lenne, ha nem lenne? Na de ez már egy másik téma...
2013. aug. 17. 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam vitázni magammal, de én skizofrén vagyok :D
2013. aug. 18. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Már miért vitatkoznék magammal? O.o Amúgy igen szoktam ilyeneken gondolkodni (a reinkarnációt kivéve, abban nem hiszek).
2013. aug. 18. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Az eleve elrendeltségben, törvényszerűségekben hiszek, a kvantumfizika is csak ideiglenesen hoz egy kis bizonytalanságot a rendszerbe, fel lesz térképezve, de az emberi világban amúgy is kicsi a jelentősége. Az élet értelmetlen, szerintem jobb lenne ha nem lenne, ezt vér nélkül képzelem el, úgy hogy senki nem csinálna több gyereket a világra és békésen meghalnának az élők.
2014. máj. 4. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!