Mi a véleményed a Bika jegyben született emberekről?
A bika majdnem az összes 11 csillagjegy közül az a legnyitottabb az emberek felé és tényleg jó az együttérző készségük is.
De ha mondjuk szűz az aszcendense, az viszont már eléggé irrítálni tudja a vele kapcsolatban lévő ellentétes csillagjegyet.
De a döntéseket eleve maga a napjegy azaz a csillagjegy hozza meg, az aszcendens pedig csak a viselkedés.
Tehát a döntéseit bikaként hozza meg és csak szűzként viselkedhet.
Csillagjegy azaz napjegy= Döntések hozása.
Aszcendens= Viselkedés
De az aszcendense idővel úgyis változik az embernek, csak a napjegye azaz a csillagjegye marad ugyanaz az embernek születésétől kezdve élete végéig.
Az jó.
Nekem meg mérleg a csillagjegyem és bika az aszcendensem, ami annyit jelent, hogy a döntéseimet a mérleg hozza meg, ami a csillagjegyem és a viselkedésem, a passzívságom pedig a bika aszcendensem alapján van. Jól tudom élvezni az életet és talpraesett vagyok.
Napjegy ami a csillagjegy= Döntések hozása.
Aszcendens= Viselkedés.
26-os azt tudnod kell hogy melyik óràba születtél.
Én bika vagyok és ikrek az aszcendensem, ami viselkedesugyileg jellemzo is ram mert szeretem a hatterben figyelni, racsodalkozni, elemezni a dolgokat. Leginkabb a termeszettel vagyok igy. Na es erdekelnek bizonyos tudomanyok is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!