Mi a véleményed a Bika jegyben született emberekről?
Ezt jó olvasni, mellesleg azt mondják, hogy a csillagjegyeknél az egymással szemben álló jegyek tudnak csak jó kapcsolatot kialakítani egymással.
És a bika és a skorpió pont egymással szemben álló jegyek.
Az alap elmélet szerint az egymással szemben álló jegyek tudnak a legegészségesebb formában kapcsolódni, mert nem hagyják egymást szélsőségessé válni.
Jó kapcsolódás:
Tűz - Levegő
Víz - Föld
Egymással szemben álló jegyek:
Bak - Rák
Vízöntő - Oroszlán
Halak - Szűz
Kos - Mérleg
Bika - Skorpió
Ikrek - Nyilas
Igen tökéletes párosítás, mert így kijön a pontos képlet
Tűz - Levegő
Víz- Föld
Az elem párosítás, hogy mondjuk föld a földdel, ami mondjuk egy bika a szűzzel mind a kettő föld elemű jegy.
Egy bika az jól bírja a diktátor csillagjegyeket, amely a szűz, a szűz is egy diktátor csillagjegy.
A bika az talpraesett jegy és nem fél semmitől, azaz jól bírja a gyűrődést.
Vagy levegő a levegővel párosítva:
Ikrek a vízöntővel még az is jó.
De az azonos csillagjegyűek azok pont nem bírják egymást, hanem pont taszítják egymást, mert az már olyan, mint két dudás egy csárdában, így nem bírják egymást elviselni.
Hanem pont az azonos csillagjegyűek félnek a legjobban egymástól.
Mondjuk egy nagyon kemény példa:
Ikrek az ikrekkel na az már komolyan nem lenne jó, mert az már nem két személyre utal, hanem négyre, azaz két nő és két férfi semmiképp nem jönnének ki egymással, hanem nagyon csúnyán taszítanák egymást.
Nyilvàn làttam! 😏
De ha tudod mit jelent az introvertalt akkor azt is tudod hogy a zarkozott teljesen mast jelent.
Mert a maganyos farkas (zarkozott)aki nem keresi egyaltalan az emberek tarsasagat, es az akinek szuksege van énidöre hogy feltoltodjon(introvertalt) befelé fordulo de cimbizo (csak lassabban nyilo tipus aki a bizalmat nem osztogatja random)ket kulon tìpus. 😏
Persze lehetnek àtfedések (ez vagy te csak felhivtam ra a figyelmet, mert ekorul a fogalom korul is vannak tevhitek a gyk-n), de aki tisztan zarkozott az nem fogja keresni az emberek tarsasagat.
Pl. Aki tok jol el van magaba es csak idonkent van szuksege tarsasagra az sem maganyos farkas.
Nrm tudom erted-e mit akartam ezzel irni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!