Mi a véleményed a Bika jegyben született emberekről?
2-es én is bika vagyok. 😏 De bizton mondhatom neked, hogy marha nem vagyok 👧 es 1-es valasza tetszik nagyon.😄
Amugy ha horoszkopot nezel bar en nem hiszek benne, akkor nezd hozza az aszcendenset is.
😄
Bika vagyok. Makacs, nagyooon makacs, céltudatos. Szeretem a szép dolgokat, szeretem ha rend van az otthonomban és rendszerezve vannak a dolgaim. Nagyon tudok szeretni, hűséges vagyok, de ha összetörik a szívem, nincs kegyelem. Hamar ki tudnak hozni a sodromból, de azt, hogy ideges vagyok, jól el tudom rejteni és képes vagyok valakivel nyugodt hangnemben beszélni akkor is, ha legszivesebben már kiverném a fogát. Él egy sztereotípia a köztudatban, hogy a bikán szeretnek enni, nálam ez nem így van.
Zárkózott vagyok és introvertált, egészen addig, amíg valaki meg nem ismer, utána be nem áll a szám. Jó emberismerő vagyok, érzem ha valaki rosszat akar nekem, kibeszél a hátam mögött és nem kedvel.
Ennyi jutott most eszembe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!