Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van itt olyan skorpió jegyű...

Van itt olyan skorpió jegyű aki nem bosszúálló?

Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 18:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Skorpió vagyok és számomra a bosszúállás értelmetlen.

A barátom Nyilas és ő inkább bosszúálló típus.

De nem gondolnám hogy ennek a csilagjegyekhez van köze.2-ssel értek egyet.

2022. máj. 20. 08:52
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

A skorpió bosszúálló?????

Mert a többi 11 csillagjegy nem torolja meg az őket ért bántalmakat, nem állnak ki magukért, hanem biztos hagyják majd magukat jól kihasználni és hogy mások lehúzhassák és jól hülyére vehessék őket. 😂😂😂

Bosszúállók azok minden jegy embereiben vannak, nem függ össze a csillagjegyeddel, hogy bosszút mersz állni, vagy pedig hagyod magadat jól kihasználni és hülyére veretni.

2022. máj. 21. 13:17
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

22-essel egyet értek.

Olyan fájdalmas és elkeserítő bosszút tudnak állni a többi 11 csillagjegy emberei is, hogy még egy ártalmatlan skorpió is elbújhat előlük.

Szóval a bosszúállás az tényleg nem jegyfüggő, hanem emberfüggő.

Az embernek szabad akarata van, nem kell ahhoz skorpió jegyben születned, hogy legyen jogod bosszút állni, mindenkinek joga van saját magáért kiállni.

2022. máj. 21. 14:00
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Skorpió a napjegyem és a merkúrom is. Egyáltalán nem vagyok bosszúálló, haragtartó sem feltétlen. Inkább csak tanulok a rossz kapcsolatokból. ha másnak sz@r lesz, az mit segítene rajtam? A karma meg amúgy is mindenkit utol ér.

Például volt egy baráti társaságom és csúnyán elárultak és eléggé hátbaszúrva éreztem magam. Több, mint két éve nem is beszélek az illetővel. Nem felejtek az biztos, megbocsátani pedig csak bizonyos dolgokat tudok. Nem mindenkinek jár a második esély, nem szabad erre alapozni, az első esélyt sosem szabad senkinek sem eljátszani. Én is ez alapján viszonyulok másokhoz.

2022. jún. 12. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!