Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van itt olyan skorpió jegyű...

Van itt olyan skorpió jegyű aki nem bosszúálló?

Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 18:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy nem mi, hanem ki :))
2022. máj. 12. 20:26
 12/24 anonim ***** válasza:
78%
Lényegtelen… úgyis valami bosszúálló fiktív karakter lehet
2022. máj. 12. 20:28
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Xdd de még mennyire... ki akarja irtani a föld háromnegyedét..
2022. máj. 12. 20:32
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
Sok sikert neki. Jó lenne
2022. máj. 12. 20:38
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ugyee Xd
2022. máj. 12. 20:45
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, meg kéne kérdezni Tony Stark-ot. Ő biztosan tudja, ki bosszúálló és ki nem az. Ja várj, őt már kinyírta Thanos, akkor kérdezd Strange-t.
2022. máj. 12. 21:11
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Bár egy kicsit más irányba ment el a beszélgetés, de óvatosan visszatérnék az eredeti kérdéshez... :)

Szintén novemberi Skorpió vagyok és nincs bennem bosszúvágy.

2022. máj. 13. 06:43
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Oktoberi skorpio vagyok, aki (mar joideje) nem bosszuallo.
2022. máj. 13. 09:46
 19/24 anonim ***** válasza:
79%

Októberi anyám tipikus önző,kicsinyes parazita azonnal föllobban vagdalkozik majd hirtelen kifullad és ennyi...Én novemberi középső dekád és egy évben egyszer bizony ki irtanám a fél világot :) ...Nagyon ellentmondásos a skorpió természete,vannak időszakok amikor felülemelkedve a nagy bölcsek erejével el tudom engedni az igazságtalanságot és rábízom a felsőbb hatalmakra,de ez a nagylelkű somolygós állapot is csak ideig-óráig működik,aztán kisebb önáltatásnak érzem...szóval ha őszintén a saját természetem szerint akarok élni akkor inkább a magasabb eszmék védelmében azonosulva akár a karma kezével odavágok ahol éppen a legjobban fáj...kemény meló az empátia mélységeivel kiismerni a folyamat kiteljesedését,eredményét annak amit elindítok,mert akkor még nehezebb,viszont a szükséges rossz végett feloldozhatom magam,nincs bűntudat..

Szóval inkább ezt tudatosan művelni a megterhelő...

2022. máj. 13. 11:28
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer istentelen gusztustalanul kitoltam egy skorpióval, de komolyan mondom, annyira szégyellem magamat miatta a mai napig, hogy inkább úgy teszek mintha meg sem történt volna az eset. Soha nem állt rajtam bosszút, megbocsátott és mindig mindenben számíthatok rá azóta is, az egyik legjobb ember akit ismerek, elmondhatatlanul hálás vagyok neki.
2022. máj. 14. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!