Mennyire kompatibilis egy bika férfi egy skorpió nővel?
A bika jól kitud jönni a diktátor csillagjegyekkel Kos, Oroszlán, Szűz, Skorpió.
A bika jól talpraesett jegy és nem fél semmitől.
Ha szigorúan elméleti a kérdés és csak a napjegyeiket nézzük akkor 50-50, hogy mi jön ki belőle.
Mivel ellentétes jegy a kettő, így vagy imádják majd egymást vagy halálra szekálják a másikat. Nálam az utóbbi volt a helyzet (én vagyok a skorpió nő), a kapcsolat alapjáraton is rossz volt, de a végére kifejezetten földi pokol volt mindkettőnknek.
Más volt az érdeklődés és az értékrendünk is, egyedül a szex volt az a tér, ahol hasonlítottunk és, hogy hűségesek vagyunk.
Bikát inkább földjegyekhez, skorpiót pedig víz jegyekhez eg bakokhoz tudnám elképzelni. Nekem mostani párom rák és mindenben passzolunk, mintha a másik felemre leltem volna.
Ez olyan kérdés, hogy mennyire kompatibilis egy vízöntő és egy oroszlán egymással.
Mivel egymással szemben álló jegyek, így egymás ellentétei, ami az egyikben megvan, az a másikból hiányzik és egymás kiegészítői.
Az alap elmélet alapján az egymással szemben álló jegyek tudnak a legegészségesebb formában kapcsolódni egymáshoz, mert nem hagyják egymást szélsőségessé válni.
Harmónikus kapcsolódás:
Tűz - Levegő
Víz - Föld
Konfliktusos kapcsolódás:
Tűz, Levegő - Víz, Föld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!