Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van itt olyan skorpió jegyű...

Van itt olyan skorpió jegyű aki nem bosszúálló?

Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 18:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
2%
Létezik olyan?!? 😳
2022. máj. 12. 18:52
 2/24 anonim ***** válasza:
91%

A bosszú mindig csak a fejletlen emberre jellemző, a sérült igazságérzetre adott negatív érzelmi reakció.

Én nem szoktam bosszút állni, a haragom is egyre könnyebben engedem el. Bár őszintén szólva nemrégiben valakit szerettem volna... Le sem írom. 🙂 De nem csináltam vele semmit.

2022. máj. 12. 19:26
 3/24 anonim válasza:
70%

sajnos a skorpió csillagjegyet egy igazán macsak, magának való, okoskodó, van amikor önző természet kíséri de az sem mindegy, hogy melyiket.

Ha októberi skorpióról van szó akkor jönnek főkébben ezek a tulajdonságok elé, pl ugye makacs, magánakvaló, stresszes, mindig azt akarja, hogy neki legyen igaza és, hogy az legyen amit ő akar.

Általában ha valami nem tetszik nekik akkor kb egy dührohamot kaptamés stresszes, feszült viselkedésük lesz.

Viszont a Novemberi skorpiók ezeknek kb az ellentétjük!

Legfőkkébb nyugodtabb, ergyüttérző emberek, normálisan tudják kezelni a nem nekik tetsző szituációkat, illetve nagyjából mindenben a jót látják.

Tehát a kérdésre a válasz az októberi skorpiók közül SEMMIFÉLEKÉPPEN NINCS, NEM BOSSZÚÁLLÓ!!

Viszont a Novemberiek közül, nagy számban előfordul.

2022. máj. 12. 19:35
 4/24 anonim ***** válasza:
87%
#3. Ezt a fas.ságot honnan sikerült előszedni? 😃
2022. máj. 12. 19:42
 5/24 anonim ***** válasza:
71%
Én októberi skorpiót nem ismerek, novemberi vagyok, én sem vagyok bosszúálló típus, a legtöbb dolgot megtanultam elengedni és elfelejteni :))
2022. máj. 12. 19:44
 6/24 anonim ***** válasza:
30%
Hát én ilyet nem tudok:( Én is skorpió vagyok de mégha várnom is kell a bosszúra visszaadom amit kaptam.soookkal jobban.Pedig pont a horoszkóp utolsó napján születtem.November 21:) és hát mégis
2022. máj. 12. 20:01
 7/24 anonim ***** válasza:
32%

Nekem az aszcendensem az es a bosszu a legjobb dolog a földön.

Bárcsak lenne több lehetőségem vagy csettintesre tönkretenni férgeket, azonnal megtennem

2022. máj. 12. 20:18
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
#7. Eren Yeager, te vagy az??
2022. máj. 12. 20:20
 9/24 anonim ***** válasza:
25%
Fogalmam nincs mi az
2022. máj. 12. 20:22
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Kár.
2022. máj. 12. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!