Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak csillagjegyű férfiakról...

Halak csillagjegyű férfiakról vélemény?

Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 18:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Voltak halak jegyű pasijaim. Az elvontság igaz, bár nem mindig művészlelket takar. Inkább egyfajta álmodozást, bizonytalanságot a saját életének a terveivel kapcsolatban. Nem egy irányító típus. Ami még közös volt bennük, az a konfliktuskerülés, mismásolást, hazugságokat, a kegyes hazugságokat sem. Nem tudom, hogy nyilas létemre miért vonzódtam hozzájuk, lehet, hogy valami olyasfajta bizonytalanság, ami irányításra szorul. Látszólag ilyenek, ugyanakkor nem tűrik az irányítást. Döntéseket is nehezen hoznak. (természetesen ez csak az általam ismert halak férfiakra vonatkozik, biztosan van másmilyen is)
2022. márc. 16. 14:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezek a fránya halak. Nem tehetünk róla hogy rossz időben születtünk 😄
2022. márc. 16. 14:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Mekkora bullshit, hogy állítjátok be a halakat.

Én is az vagyok, de már 14 éves korom óta a magam ura vagyok, külön élek, és sosem engedtem, hogy bárki más befolyásoljon vagy beleszóljon a dolgaimba..

Az tény és való, hogy párkapcsolatban vannak érzelmi túllengések, de ha észreveszi az ember és ismeri az önkontroll fogalmát, akkor semmi probléma.

2022. ápr. 6. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a halak tud elég makacs is lenni, amellett h kedves és odaadó. Nekem a halak férfi barátaim mind lemondtak a baratsagunkrol, mert a baratnőik eltiltották őket más nőktől akik nem bányarémek. Nem álltak a lábukra hanem becsicskultak a baratnőjüknek amikor semmi ok nem volt a féltékenységre. Nagyon befolyásolhatóak és manipulálhatóak az ilyen k*rvas nők által. Szerintem ennek az lesz a vége, hogy mindenkitől eltiltják őket és a végén besokallnak és szakítanak a toxic baratnovel. Többször láttam már erre példát. Általánosságban szeretik őket a nők, sok lánybarátjuk lehet, mert lehet velük beszélgetni, erzelmesek, kedvesek.
2022. ápr. 22. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es én is ilyennek tapasztaltam őket. De amúgy ez az eltiltás is azt mutatja, hogy nem egy magáért kiállni tudó típus.
2022. ápr. 22. 10:46
 16/16 anonim ***** válasza:

14# Halak vagyok és az első komoly kapcsolatom pont ez volt.

Szét mentünk akkori barátnőmmel, ezt a lány barátom felkerestem, nagyon nehéz volt "vissza szerezni".

Akkor megígértem neki, hogy többet nem fogom senki miatt sem megszakítani a barátságot.

Azóta volt egy 3 éves kapcsolatom.

Annak most lett vége.

És vele pedig azóta is beszélek.:)

2022. ápr. 23. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!