Halak csillagjegyű férfiakról vélemény?
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 18:11
2/16 A kérdező kommentje:
Miért?
2022. márc. 13. 18:23
4/16 anonim válasza:
Elvontak. Néha elfelejtik, hogy nem egyedül vannak.
5/16 anonim válasza:
Én halak vagyok és pasi és ismerek olyan más halak és pasi csillagjegyű embert aki nagyon rendes, meg olyat is aki okádék belülről.
6/16 anonim válasza:
Az összesről? Tudod hogy az hány millió különböző ember? o.o
7/16 A kérdező kommentje:
6: Nem az összesről, csak azokról, akiket a válaszolók ismernek.:) Azt hittem, ez egyértelmű....
2022. márc. 14. 08:24
8/16 anonim válasza:
Művészlélek, ami inkább hátrány, mint előny. De ha szereted pelenkázni a pasidat, akkor rendben.
9/16 anonim válasza:
Az, hogy a művészlélek hátrány e vagy sem, szubjektív.
10/16 anonim válasza:
Én halak vagyok. Felnőtt létemre szüleim tartanak el. Ha kidobnak akkor csövezek (már évekig voltam hajléktalan). Tehát önállóan megélni nem tudok, és ennek fő okai hogy nem tudok bánni a pénzel, és mindenféle függőségekben szenvedek. Nem találtam meg magamban az akaraterőt, kitartást, és önbizalmat ahhoz hogy kijussak ebből az állapotból. Emellett érdekelnek a sprituális témák, és sok-sok éve próbálkozok meditációval, de eddig nem tudtam kitörni az elcseszett életemből. Közel a 40-hez feladtam inkább az egészet. Már nem hiszem hogy tartogat számomra sokat ez az élet nevű játék. Nem is várok csodát, csak annyit szeretnék hogy minél kevesebb szenvedéssel érjen véget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!