Nektek mi a véleményetek a rák csillagjegyű nőkről és férfiakról?
Nem ismerek két teljesen egyformát.
Egy volt kolléganőm például nagyon dinamikus tűzrőlpattant nő volt rák napjegyűként, egy volt férfikollégám állandóan hadonászott a kezével, szóval bármit képes volt leverni, ami a közelében volt, egy mostani férfikollégám meg teljesen elvarázsolt és a saját kis világába van bezárkózva.
Én megfogalmaztam meg magamnak egy szabályt, amit be is tartok, miszerint: rák férfitől menekülj!"
Ez az én életemben alakult így, és valahogy a rák pasik olyan mulyák, hamar elkényelmesednek, és rátelepszenek a másikra. Viszont szívesen főznek pl.
Na, jó, ez az én tapasztalatom, nyilván nem igaz mindenkire.
A rák nő pedig vagyok, tehát az részemről teljesen rendben van :-)
Én is találkoztam rák férfival és azóta elvarázsolt :)
Olyan őszintén mosolyog,nevet és még humora is van.
Jot nevettem...feladatkioszto kell mellejuk...ez igaz.
Nem valami kreativ a Rak ferjem,ezert en kitalalok dolgokat,de o meg tudja valositani,ugyeskezu...:)
A mulya is igaz,nem egy tuzrolpattant szenvedelyes ember.
En meg Rak nokent is nyugis vagyok,es csendes,de mellezze,en is tuzrolpattantnak tunok.
Jol es kevesbe jol elviseljuk egymas hulyesegeit 31 eve.
En szeretem a rak palikat es ok is engem... Mivel en is rak vagyok jol kijovok a rak csajokkal is... Szerintem ket fajta rak letezik a dinamikus es szenvedelyes es a nyugis de megis fu alatt eleri amit szeretne..
En a szenvedelyesebb fajta vagyok abbol is a javabol az oroszlan uralta bolygoimbol adodoan..:-)
A rak ferfiak nagyon turelmesek kitartoak akaratosak nagyon nagyon jo erzekuk van az uzlethez, penzhez... Nagyon erzekiek es a szex fontos szerepet jatszik az eletukben a csaladjukkal egyutt ahol a legjobb baratok illetve a "rendes" csaladtagok is jelenthetnek szamukra mindent...
Imadjak a gyerekeket, ok is egy nagyra nott gyerekek neha ..:-) szeretik a kenyelmet, luxust kisse hedonistak akar a bika jegy.. De annal onzobb es sokszor onmaguk velemnye a mervado..
Manipulativak, ugyanakkor az utolso forintjukat odaadjak ha segitsegre van szukseged...
Rak nokrol akar magamrol priviben ha vkit erdekelhetnek a tapasztalataim...
Eleve hülyeség egy babonával korlátozni magad bizonyos típusú emberek felé való nyitottságra.
Sok jóval szemben korlátozod saját magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!