Miért pont nekem van a legmenőbb horoszkópom?
Figyelt kérdés
Nem dicsekedni akarok vele, de oroszlán2022. jan. 11. 21:30
1/19 A kérdező kommentje:
De a skorpió se rossz
2022. jan. 11. 21:31
3/19 anonim válasza:
Na, ebből nagy vita lesz, már látom. :) "Legjobb jegy" nincs. Minden jegynek van erőssége és gyengesége. Az oroszlán hajlamos elnyomni másokat, mindig a középpontban akar lenni ("uralkodó oroszlán"), a skorpió bosszúálló. Folytassam a többiekkel? :)
5/19 anonim válasza:
3-as vagyok. Tisztelt 4-es, nem vagyok asztrológus. (!) A szűz jegyű aprólékos, precíz (kicsit "katonás"), szőrszálhasogató, anyagias. Nem állt szándékomban megbántani! (Apám, volt főnököm, volt párom szűz jegyű. Az én jegyemmel "nem klappol".) Amúgy, nincsenek "tiszta" jegyek, az aszcendens is fontos, ami kiváltképp kb. a 40. életévtől dominál.
6/19 A kérdező kommentje:
Az apám skorpió
2022. jan. 12. 14:36
7/19 Bálvány válasza:
#5 Mindez csak szőrszál hasogatás. Valóban az Oroszlán a legkirályabb jegy. Ne terheljük el a lényegről a figyelmet!
8/19 A kérdező kommentje:
Az oroszlán bármelyiket ki tudná nyírni
2022. jan. 12. 14:54
9/19 anonim válasza:
Na, ja, (el)pusztítani mindig könnyebb, mint megalkotni, létrehozni valamit.
10/19 A kérdező kommentje:
Az oroszlán a legjobb
2022. jan. 12. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!