A fiatalok vagy az idősebbek hisznek inkább a horoszkópban?
11# Ma már bármire találsz megerősítő "bizonyítékot" kutatási eredmények, statisztikák formájában... szó szerint bármire.
A személyes tapasztalatot többre tartom.
A mi asztrológiai képzésünkön jelentős többségben vannak a 30-60 közötti nők. Sokáig én voltam a suliban a legfitatalabb, mert 23 évesen kezdtem oda járni. Most van az elsősök között is 1-2 huszonéves, de még mindig a 30 feletti korosztály dominál.
Most 27 éves vagyok és már gyakorló asztrológus. Nagyon nehezen találok korombelit, aki hozzám hasonló mélységgel érdeklődik az asztrológia iránt. Egyelőre még mindig a középkorúak műfaja ez.
Érthető amúgy. Ők azok, akiknek már van egy stabil anyagi hátterük, esetleg a gyerekeik is felnőttek és már tudnak önmagukkal foglalkozni. Én speciális helyzetben vagyok, mert engem támogatnak a szüleim ebben a tanulmányomban, akkor is ha nem ez lesz a főállásom. Ilyenből kevés van, mert első sorban a szülők affelé nyomják a gyereküket, hogy először legyen meg az anyagi biztonság.
Szóval ezek miatt inkább a középkorúak műfaja ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!