Az oroszlán horoszkópot skorpió aszcendenssel milyennek találod ?
Nincs olyan, hogy oroszlán horoszkóp... Megtanulhatnátok végre a szó jelentését.
A kérdésre válaszolva: Önjelölt király, főnök, parancsnok/királynő, modell, díva. El van telve magától. Hivalkodó a stílusa.
Férfiként megkerülhetetlen, minden helyzetben főszereplő, önmagát nagyon menőnek gondoló, erős kiállású ember.
Nőként az a tipikus zsebkutyával és luxus táskával magassarkúban tipegő, csücsörítve iphone-nal a tükör előtt szelfiző agyonsminkelt, seggmutogatós, csöcskidobós, festett szőke csaj, aki mindenét kozmetikusnál gyantáztatja meglehetősen sűrűn, hogy a nem igazán feminin vonásait elfedje a giccsparádéval.
Ez alapján már biztos sejted, hogy nem szeretem őket 😁
Ismertem egy ilyen lányt. Eszméletlen okos, kéttannyelvű gimi, 16 évesen felsőfokú angol nyelvvizsga, jogsi megvolt neki. Azóta már orvos és majd sebész akar lenni.
Nem az a tipikus szépségideál külsőre.
Halak/f
Mindenféle kötekedés és beszologatas nélkül kérdezem.
De tényleg minden probléma nélkül.
Miért hisz valaki a horoszkopban? Mitől olyan meggyőző, hogy büszkén valld, hogy te ebben hiszel?
Ja és egyébként ikrek vagyok, szívesen olvasnék véleményeket az ikrekről. Kíváncsi vagyok, hogy találok e igazságot az állításokban.
Inkább minden ember saját magában higgyen, mint a horoszkópjában, mert minden ember egyedi és a sorsunk is egyedi.
A horoszkópod meg csak a hónap, amiben születtél, nem pedig azt jelenti, hogy olyan ember is vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!