Igen van.... Nem kifizetődő kapcsolat. Mert nem rugalmas ha pl te kos vagy akkor olyan kosnak kell lenned ahogy azt a lexika írja. Egy két variáció belefér, pl Hold Szaturnusz aszk.
Nálam ez nap kos; hold kos; skorpió aszk... Gci türelmes és relatíve nyugodt emberré faragtam magam. De ez már ugye nem tipikus kos.
2021. dec. 12. 10:43
4/12 anonim válasza:
Ne reménykedj. Csak akkor tudsz becsajozni ha jól nézel ki, vagy sok pénzed van. A jó duma még talán segít valamit, de a horoszkóp nem...
2021. dec. 12. 12:41
5/12 anonim válasza:
A te horoszkópod az mutatja hogy nem fogsz normális csajt kapni... :D
2021. dec. 12. 12:42
6/12 anonim válasza:
Mmm.. Nem. Nem tudom fejből a csillagjegyek tulajdonságait, max a saját horoszkópom olvasom el..
2021. dec. 12. 15:40
7/12 anonim válasza:
Szerintem ritka, akinél ez annyira releváns lenne, mint mondjuk a dohányzás, vagy egy saját gyerek. De társkeresőn pár esetet (max 2-3) már láttam a több ezerből, ahol ki lett kihangsúlyozva a bemutatkozásban hogy neki milyen csillagjegyú férfiak írjanak kizárólag. És ezek talán közül egy volt, aki csak egyetlen konkrét jegyre szűkítette le a feltételt.
2021. dec. 12. 17:05
8/12 anonim válasza:
Van ilyen!
2021. dec. 12. 17:06
9/12 Bálvány válasza:
Igen van ilyen. Társkereső oldalakon nem ritka, hogy a csillagjegyre is lehet keresni, a magasság mellett. Szerintem együttélés szempontjából relevánsabb is mint a testi paraméterek (magasság, súly).
-------------
Olyat is hallottam már, hogy egy ezoterikus főnök az új beosztott munkavállaló kiválasztásánál kereste a megfelelő jeggyel rendelkezőt.
2021. dec. 12. 19:20
10/12 Grimfox válasza:
Amíg nem szerelmes komolyan az illető, addig előfordul, hogy valaki komolyan ez alapján választ ideiglenes partnert. Ezzel igazolandó, hogy összeillenek. Vagy ha nem akar valakivel együttlenni, igazolja vele, hogy a horoszkópjuk(napjegyük igazából) nem passzol. Amint komolyan beleszeret valakibe, csak egy rögeszmés marad meg ennél, mindenki más dobja az egész nők lapja horoszkópot a kukába. Aki komoly kapcsolatot keres egy olyan személlyel, aki iránt valódi érzelmei vannak, azt nem fogja érdekelni, hogy az illető skorpió, vagy ikrek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!