A fiatalok vagy az idősebbek hisznek inkább a horoszkópban?
Van egy ismerősöm, akinek az édesanyja egész életében foglalkozott asztrológiával. Nem az újságban olvasta, ő tényleg asztrológus volt, és értett hozzá. Elég sokáig élt, és élete végéig művelte.
Van egy ismerősöm, aki jelenleg tanulja az asztrológiát. Nálam idősebb, szerintem még 40 alatt van. Nem mondanám fiatalnak, de a hasonló korosztály megsértődne, ha leközépkorúznám. Ő pár éve kezdte. Amennyire én láttam, a fiatalok inkább a felszínes, Napjegy, és maximum aszcendens szintig foglalkoznak a dologgal, és önigazolás céljából. A valamivel idősebb korosztály kezd mélységében érdeklődni a téma iránt. Ez az átlagos, biztosan vannak kivételek. Fiatalon kezdő komoly asztrológus is, és felszínes idősebb asztrológiában hívő is.
Nem korosztálytól függ.
"Hinni" általában azok szoktak, akik a bulvárban olvasott cikkeknél nem merülnek mélyebbre a témában.
Ezeket amúgy sokszor nem is igazi asztrológusok írják, hanem kezdő újságírók, kivéve az igényesebb magazinokat.
Sokan ezt a silány kamut értik az asztrológia alatt, emiatt ilyen negatív a megítélése sajnos.
Aki komolyabban foglalkozok vele, az bizonyosságot szerez magának, tehát nem kell hinnie :)
Tapasztalataim szerint egyértelműen az idősebb, bölcsebb emberek szoktak vele időt tölteni, míg a fiataloknak csak felszínes ismereteik vannak, vagy még el sem jutottak az asztrológiához.
Minél többet élünk, annál nagyobb az esélye annak, hogy megakarjuk ismerni magunkat és a világot. A fiatalok inkább a mának élnek, pillanatnyi örömöket hajszolnak és kevesen foglalkoznak ilyen ősi dolgokkal, mint az asztrológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!