Melyik a legutáltabb és számotokra legidegesítőbb csillagjegy?
Sajnos a vízöntő és halak már nem fér el válaszlehetőségnek, így aki rájuk szavaz az kérem írja meg.
Kérem fölöslegesen ne írjon ide senki, akit nem érdekel a téma és nem hisz ebben. Semmiféle provokálás nem célom, szimplán csak kiváncsi vagyok.
#30 Te sem válaszoltál...
Az etikett alapján te sem vagy különb.
Rendben most nem keresztneveken hanem csillagjegyeken megy a hócihő de bazd, megmondod a sajátod azt csá. Ha utánna sem mondja meg akkor lehet K anyazni. Majd elengedni mert ez egy cseszett anonim oldal. Valójában pont leszrja mindenki hogy az X ezredik anonim most milyen jegyben született. Felesleges rész infó, ő neki nincs jó tapasztalata a kososkkal. (Ha jól értem.) De ez van. Nem köteles azt mondani hogy ő pl halak.
#29 a helyedben amúgy választanák egyet a 12bol amúgy sem tudja mi is a tiéd. Én ha a kossal van bajom de bsztatnak a rákot írnám. Mert elvileg ők illenek a legjobban össze, azt a nagy önjelölt horoszkóp guruk vakarhatják a fejüket.
#27 kos nem mintha olyan sokat számítana...
Skorpió, de a Szüzekkel és a Bakokkal is sok baj van.
Előbbi alattomos, sunyi, a másik kettő meg mártír hajlamú, merev, depresszív.
31N oroszlán
"Szerintem meg legelőször mondja meg az, akihez a kérdést intézték"
Ez az, a kérdést te intézeted hozzánk! Ahogy tetted azt #7-nek a #8-as hozzászólásodban.
Emiatt is mondom, hogy előbb neked kell.
Én meg #6 vagyok. De gondolom ez sem új.
Legrosszabbul: Szuz napjegyu no, kos napjegyu no
Legjobban: oroszlan, bika, bak
En rak vagyok bika aszcendenssel
Mit utálnak ennyire a skorpión? ><
Nekem azok a jegyek, amikkel nem nagyon hozott össze még a sors, vagy nem tudok róla: bika, mérleg, bak <- szóval ezekről kb semmit nem tudok.
De nincsen számomra utált/idegesítő jegy, vagy az előbb felsorolt három között van :D
Skorpió fiú vagyok, 30 éves :D Halak holdjegy, vízöntő aszcendens.
#38 Nem tudom, sztereotípia. Előítéletek.
Nekem nincs bajom velük pedig 0-24 skorpiókkal vagyok körülvéve vagy nap vagy asc. szóval elég domináns bennünk a családban.
A kérdezőnek meg szexuális alapú ez a gyűlölet. Amit ha egy tini csinál az meg úgy ahogy elfogadható lenne. Gimibe imádta, tetszett, ráhajtott. De nem sikerült, talán ki is használták S most haragszik a világ összes skorpiójára. Mind ezt azért mert még le sem térdelt neki. Gyerekes...
Nálam hasonló volt egy bakkal, tizenéves koromban. Azt kinőttem, de nem vagyok büszke rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!