Melyik a legutáltabb és számotokra legidegesítőbb csillagjegy?
Sajnos a vízöntő és halak már nem fér el válaszlehetőségnek, így aki rájuk szavaz az kérem írja meg.
Kérem fölöslegesen ne írjon ide senki, akit nem érdekel a téma és nem hisz ebben. Semmiféle provokálás nem célom, szimplán csak kiváncsi vagyok.
Skorpió. Nem volt még olyan, akivel jól kijöttünk volna. Számomra idegesítő, kicsinyes, sértődékeny, bosszúálló, rosszindulatú, aljas, irigy. Nem tudom, hogy azok akik mondjuk együtt élnek ilyen emberrel mit látnak benne.
Oroszlán/szűz
#14 személyszerint nekem sincs bajom a vízöntőkkel, sőt pár ismerősöm az, és én csak jó véleményt tudok róluk mondani.
Az igaz hogy szeretnek kicsit ilyen "furák" lenni néha, de ezen kívűl nem tudnék róluk rosszat mondani. Nem rosszindulatúak, nem sunyik stb.
15# Higgy amit akarsz. Elvégre ez táplálja a paranoiádat.
Szerencsére nem tartozom neked válasszal. Egy ilyen követelőző agresszív baromnak nem.
#18 tudod kérdésre illik válaszolni, vagy neked ezt nem tanították meg? Mi rossz van abban, hogy szépen megkérdeztem? :D
Egy igazi öntelt hülyènek tűnsz, semmi többnek.
Skorpió férfi vagyok.
Megjöttem, tessék imádni! :)
Nekem a Szűzekkel volt a legtöbb problémám, az asszony is az.
A legtöbb ismerősömmel jól kijövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!