Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a legutáltabb és...

Melyik a legutáltabb és számotokra legidegesítőbb csillagjegy?

Figyelt kérdés

Sajnos a vízöntő és halak már nem fér el válaszlehetőségnek, így aki rájuk szavaz az kérem írja meg.

Kérem fölöslegesen ne írjon ide senki, akit nem érdekel a téma és nem hisz ebben. Semmiféle provokálás nem célom, szimplán csak kiváncsi vagyok.

2021. dec. 6. 22:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
59%
Halak. Nem bírom elviselni őket
2021. dec. 7. 11:25
 12/66 anonim ***** válasza:
54%

Skorpió. Nem volt még olyan, akivel jól kijöttünk volna. Számomra idegesítő, kicsinyes, sértődékeny, bosszúálló, rosszindulatú, aljas, irigy. Nem tudom, hogy azok akik mondjuk együtt élnek ilyen emberrel mit látnak benne.

Oroszlán/szűz

2021. dec. 7. 13:48
 13/66 anonim válasza:
67%
Észrevettétek, hogy a vízöntőkről még senki sem írt rosszat?Vízöntő vagyok.
2021. dec. 7. 17:49
 14/66 A kérdező kommentje:
# 13 Te meg egy magadat különcnek tartó idióta szar, akitől ha kérdeznek valamit, nem válaszol, nehogy kiadja magát. Miért nem írod meg, milyen jegyű vagy ha kérdezlek? Csak nem azért mert skorpió vagy? Óó dehogynem... :D
2021. dec. 7. 18:06
 15/66 A kérdező kommentje:

#14 személyszerint nekem sincs bajom a vízöntőkkel, sőt pár ismerősöm az, és én csak jó véleményt tudok róluk mondani.

Az igaz hogy szeretnek kicsit ilyen "furák" lenni néha, de ezen kívűl nem tudnék róluk rosszat mondani. Nem rosszindulatúak, nem sunyik stb.

2021. dec. 7. 18:29
 16/66 anonim válasza:
100%
#14 vagyok.Mit értesz ,,furák" alatt?
2021. dec. 7. 18:31
 17/66 anonim ***** válasza:
66%

15# Higgy amit akarsz. Elvégre ez táplálja a paranoiádat.

Szerencsére nem tartozom neked válasszal. Egy ilyen követelőző agresszív baromnak nem.

2021. dec. 7. 18:43
 18/66 A kérdező kommentje:
Ilyen érdekes dolgaik vannak, szeretnek kicsit mindig kilógni a sorból, de ezt lehet, hogy csak én tapasztaltam. Mindenesetre nálam ez nem negatív dolog, én nagyon bírom azokat a vizöntőket akiket ismerek.
2021. dec. 7. 18:44
 19/66 A kérdező kommentje:

#18 tudod kérdésre illik válaszolni, vagy neked ezt nem tanították meg? Mi rossz van abban, hogy szépen megkérdeztem? :D

Egy igazi öntelt hülyènek tűnsz, semmi többnek.

2021. dec. 7. 19:53
 20/66 peca1000 ***** válasza:
76%

Skorpió férfi vagyok.

Megjöttem, tessék imádni! :)

Nekem a Szűzekkel volt a legtöbb problémám, az asszony is az.

A legtöbb ismerősömmel jól kijövök.

2021. dec. 8. 00:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!