Melyik a legutáltabb és számotokra legidegesítőbb csillagjegy?
Sajnos a vízöntő és halak már nem fér el válaszlehetőségnek, így aki rájuk szavaz az kérem írja meg.
Kérem fölöslegesen ne írjon ide senki, akit nem érdekel a téma és nem hisz ebben. Semmiféle provokálás nem célom, szimplán csak kiváncsi vagyok.
22# A Mérleg, mint kardinális levegő, inkább a kardinális föld jegyet utálná :) Ahhoz hogy valaki a Kost válassza utálata tárgyának, a tűz ellentétének kell lennie.
A víz elem domináns képlet magával hozza a bármelyik tűz elemű jeggyel alkotott diszharmóniát, mivel ez egy terméketlen párosítás.
Emberre nem "azzal" hivatkozunk, hanem megszemélyesítjük, de mivel már megnevezted, hogy kiről van szó, csak simán ki kellett volna hagyni a mondatból. Gondoltam szólok.
Kérdező a keresésben nem szerepel az H kinek mi a jegye. Így a cheten belül nem köteles válaszolni. A kérdésedre. S ahogy látom ezt te sem közölték velünk. S ahogy én ismerem előbb illik bemutatkozni....
Ez esetben neked kéne előbb tudatnod #17el hogy neked mi a jegyed S ha ő ezek után sem hajlandó megmondani a jegyet akkor ez van... vagyis ööö nyugodtan jatszhatod a sértődött szenvedő áldozati paraszt stilusodat.
De ezek után én a helyében csak azért sem mondanám meg.
De a kosokban legalább van ön irónia. Ez +1 pont nekik. A többi 11 hát, bekaphatja... tükörbe nézni nem nagyon sikerült. De mást utálni megvetni, a jegye alapján bekategorizálni az megy.
( A jelenlévő hozzászólások alapján, nyilván )
27# Senki más sem köteles naprakésznek lenni a GYIK-en hozzá intézett kommenteket illetően, vagy egyáltalán benézni az oldalra minden nap. Az hogy valaki egy órával a kommentem után rám ír, hogy válaszoljá má' ha kérdeznek... nem hogy önéletrajzot nem írok neki, de azonnal le is tiltom.
28# Eleve egy komplexusos, gyűlölködő felhasználó írta ki a kérdést. Célja a veszekedés, hogy egymásnak ugrassza az embereket és minden áron bizonyítsa, hogy a Skorpiókat utálja az egész világ.
(ha a skorpiós kérdésénél nem lett volna egyértelmű)
#29 Nem igazán értem miről beszélsz, mivel csak üzenetben írtam neked egy ilyet, hogy "mi a csillagjegyed? válaszoljál ha már kérdezlek".
Erre te írtál egy ilyen választ, hogy én egy "retardált agresszív k.csög" vagyok.
Természetesen nem válaszoltál, szóval úgy néz ki, hogy te vagy egy ilyen gyűlölködő ember, már csak azért is mert állításod szerint valamilyen más skorpiós kérdéshez is közöm van, holott életemben nem raktam ki ezenkívül még egy ilyen kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!