Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Gazdagság? Szegénység? Mit...

Bálvány kérdése:

Gazdagság? Szegénység? Mit mutat a 2. házatok? Igaznak érzitek az ott látottakat?

Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 10:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az enyémben benne áll a Jupiter, trallala.
2021. nov. 30. 10:34
 2/13 A kérdező kommentje:
#1 és hozott valamit?
2021. nov. 30. 10:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Ühümmm :-)
2021. nov. 30. 10:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem gondolom, hogy a második ház önmagában meghatározza az anyagi hátteret. Nekem skorpió plútó van ott és nagyon jó háttérrel nőttem fel. Mindig volt mindenre pénz. A szüleim mindent biztosítanak addig, amíg sikerül megtalálnom azt a tevékenységet, amivel szívesen keresek pénzt.

Ha a skorpió plútó analógiáit nézem, akkor itt hirtelen gyökeres változásoknak kellett volna történnie, válsághelyzeteknek, végletes állapotoknak. Szóval az anyagi hátteret szerintem nem lehet önmagában a 2. házból kiindulva meghatározni.

Nálam jobban látszik a szülőfigurákból az anyagi hátterem (nap, hold). Mindkettő föld jegy. Főleg holdam (anyám figurája) tizes házúr és ő volt az aki egy magasan megbecsült karierrel megteremtette a biztonságot.

Szóval szerintem mindig nézni kell a szülőfigurákat, ha anyagi háttérről van szó. Hiszen a szüleinktől tanuljuk azt is, hogy hogyan bánjunk a pénzzel.

2021. nov. 30. 13:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a második ház előtt pár fokkal (2 fok) ott van a Szaturnusz-Hold együttállásom. A ház ura, a Mars a szűzben van a 7-esben. Átlagos anyagi körülmények között nőttem fel, nem igazán büszkélkedhetek, de panaszkodni sincs okom egyáltalán.

Nálam ez inkább önértékelés, és önbizalom terén nyilvánul meg, ami a béka sejhaja alatt van méterekkel.

Plusz, nem sikerült eddig felnőttként önállósodni anyagilag. (Az együttállásból a Szaturnusz a Kosban van.)

2021. nov. 30. 13:38
 6/13 anonim ***** válasza:
A második házam üres. Úgyhogy nem tudom ilyenkor mi van.
2021. nov. 30. 14:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#6 Nézd meg, hogy milyen jegyben van, és hogy az ahhoz a jegyhez tartozó bolygó milyen jegyben és házban van.
2021. nov. 30. 14:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem üres a 2. házam viszont a rákban van, azt a hold uralja, ami nekem a halak és a 10-es házban van, ami pedig a karriert/eredményeket jelképezi.

egyelőre nem tudok mit mondani mivel még el sem kezdődött a karrierem, bár mindig arról álmodtam, hogy nagyon fiatalon férjhez megyek és háztartásbeli feleség/anyuka leszek, sosem szerettem volna karriert. (talán azért mert rák az aszcendensem és a north node-om is:)

2021. nov. 30. 22:20
 9/13 anonim ***** válasza:

#7-es köszi!

A második házam a skorpióban van, aminek az uralkodó bolygója, ha jól tudom, a plútó..A plútóm pedig a 3. házban van, a nyilas jegyében..

Sokkal okosabb természetesen nem lettem, de legalább már ezt is tudom.

6-os voltam. :)

2021. nov. 30. 22:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
lehet röhögni de nekem a Szaturnusz áll ott és szegény is vagyok (annak érzem magam)
2021. nov. 30. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!