Ismertek olyan művészt aki lefestette/rajzolta a magasabb szférákban látottakat?
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 13:48
1/7 anonim válasza:
Nem ismerek ilyet.Én viszont tervezgetem, hogy festek ilyen témában, amint lesz időm és ihletem...Miért kérdezed?Te is festeni akarsz, vagy kíváncsi vagy a látványra?
2/7 A kérdező kommentje:
Azért lennék kíváncsi, hogy összehasonlítsam a saját tapasztalataimmal. :)
2012. jún. 10. 14:24
3/7 anonim válasza:
Kérdés hogy egy magasabb szférában tapasztaltat meg lehet e jeleníteni alacsonyabb szférák eszközeivel.
4/7 anonim válasza:
Mi lenne, ha elkezdenél utána keresni a leghíresebb alkotóknak először, vagy a most híres ezós alkotóknak?
Nagyon sok nagy művész van, aki furcsa ábrázolásairól vagy témáiról volt híres, pl Van Gogh, Salvador Dalí...
A romantika, szimbolizmus, expresszionizmus, szürrealizmus lehet hogy jó kezdet lenne neked.
5/7 Antimod válasza:
Maga a videó baromi hosszú, de beletekergetve megtalálod azokat a részeket, ahol a képei vannak.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket. Találtam egy csókát aki festett érdekes dolgokat: John Henri Fuseli
2012. jún. 14. 12:04
7/7 A kérdező kommentje:
A magasabb szférákban látottakat az ember képes megjeleníteni közvetett(!) módon. Szerintem is hülyeség, hogy egy fizikai eszközzel amivel csak a fizikai dolgokat lehet rögzíteni képes legyen mondjuk az étersíkból bármit is megjeleníteni. Az ember mint lény aki nem csupán fizikai érzékekkel rendelkezik képes áthozni dolgokat. És ezen érzékszervek kifejlesztésére bárki képes aki foglalkozik azoknak a fejlesztésével.
2012. jún. 14. 12:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!