Asztrológustól kérdezném, van e két ilyen aspektusom a diagram szerint?
Ellentmondásosak az eredmények alábbiak esetében, oldalak-program közt, laikusként, ezért kérdem.
- Mars square Pluto
- T-Square from Plu: 5Sco50'02" to Sun: 0Aqu21'03" and Mar: 27Can23'30"
Köszi.
A Mars, és a Plútó egymással trigon jegyekben vannak, de mivel a Mars a rák 27. fokán van, így ha tág orbisszal (hatókör) számol egy program, akkor megvan a kvadrát a két planéta között, de mivel trigon jegyek, így nem érvényesül markánsan, így értelemszerűen a T-kvadrát sem pontos.
Egy tipp: Az általad használt oldal képletkészítője gyakran téved, tapasztalatból mondom. Egyszer egy olyan adatot vittem be, ahol valaki napkeltekor született, a Napot mégis az Mc-re rakta (ég közepe), pedig értelemszerűen a keleti horizonton kellett volna állnia.
Használd ezt: aranycsillag.net
Ez ugye a nekem pontos Sidereal képlet, miképp a trópusim már ott helytelen hogy Nyilasban van a Plútó.
“The generation born between 1985 and 1995 was when Pluto was in Scorpio.
1# Én kizártnak tartom, hogy egy algoritmus tévedjen a számításokkal.
Szerintem zónaidő helyett univerzális időben adtad meg az adatokat, vagy fordítva.
Nem 1-es vagyok, de erre muszáj reagálnom...
"Én kizártnak tartom, hogy egy algoritmus tévedjen a számításokkal."
Hát az algoritmus tud tévedni ha hibásan van megírva. Nem létezik tévedhetetlen algoritmus, mivel emberek alkotják akik képesek hibát véteni.
Itt nem a házrendszerről volt szó, hanem a zodiákus rendszerről.
A sziderikus időnek jóformán semmi értelme, mert nem a geometrián alapszik, hanem a látható csillagképeken. Ezért csak úgy használható, ha a komplett nyugati asztrológiát elfelejted, mert van olyan csillagkép, ami 3x terjedelmesebb a szomszédjánál, így nem vonatkozik rá a "Jupiter a Skorpióban" általános leírása, hanem három zodiákus jegyet átölelő katyvaszt fogsz kapni hibrid csillagjegyekkel - mert a sziderikusban nincs elkülönítve pl a Szűz, a Mérleg és a Skorpió, hiszen ott egy 3x nagyobb csillagképet találunk, ami idő alatt 3 hónap is eltelik a Nap körüli pályánkon.
Szóval abszolút pontatlan az egész. Ha nem létezne geometria, akkor lehetne ezt használni helyette... de hát létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!