Rák és Kos állítólag ellentétei egymásnak ez valaki megtudná cáfolni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 23:00
1/9 anonim válasza:
Igen.
Az asztrológia egy hülyeség és egyetlen normális kutatás sem bizonyítja valós alapját
2/9 A kérdező kommentje:
Inkább személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi!
2021. júl. 17. 23:11
3/9 anonim válasza:
A rákos szóban mindkettő benne van, szóval szerintem jól összeillenek.
4/9 anonim válasza:
Igen összeillenek, hisz a ráknak nem a kos az ellentétje hanem kár. A kosnak meg a sok.
5/9 anonim válasza:
Saját tapasztalat alapján nem illik össze. A rákot felőrli érzelmileg a kos személyisége, nem valók össze.
6/9 anonim válasza:
A ràk hàtrafee megy, a kos pedig előre. Az asztrològia ilyen szinten mindenkeppen hulyeseg
7/9 anonim válasza:
Persze különbözőek bár ellentétnek nem mondanám őket mert a rák ízeltlábú a kos emlős mások de azért nem ellentétek
8/9 anonim válasza:
Rák nő, kos férfi szerintem összeillhet. A rák a legnőiesebb jegy, a kos pedig a legférfiasabb.
9/9 anonim válasza:
Rengeteg kos napjegyuvel vagyok joban, a rak napjegyem miatt..
Ha erdekel a horoszkop vedd a faradtsagot es nezz utana reszletesebben e snem sztereotipiakat kerdezgetsz raadausl nem ilyen baromsagokat h szerelmes lehet e egy rak a kosba vagy a kos baratkozhat e egy rakkal… mert ilyen bugyuta kerdesek miatt mennek a faltol meg az asztrologiaban hiszok is 🤣
Nezz szinasztriat, vesd ossze stb, ott kiderul nagy vonalakban! Hogy ket ember szemelyisege osszeferheto lenne e ezoterikus szempontbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!