Igaz az hogy a Bak nők a leg útálatosabbak és defektesek? állítólag nem a legjobb csillgajegy,és ezt Bak nő ként elég nehéz elfogadnom
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 16:06
1/6 anonim válasza:
Halak vagyok egész életemben azt hallgattam, hogy a halak jegyben szülöttek (aszcendens ugye má' nem is számít) mekkora nyomorékok/gázak/ilyenek-olyanok. Főleg babonás saját hülyeségüket ezzel igazoló nőismerőseim jöttek ezzel, akik a férfiakkal való kudarcaikat is ezekkel magyarázták. Hát akkor több millió "halak" és "bak" is ilyen ? Ne már...
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez nem igaz. Egyrészt nem a csillagjegyed múlik az, hogy miként viselkedsz, másrészt pedig ne hagyd az határozzon meg téged, hogy mit ír a napi horoszkópod! Egyébként anyukám is bak csillagjegyű és rá ez egyaltalán nem jellemző.
Egyébként halak vagyok :)
3/6 anonim válasza:
Dzsízösz! :D
Persze, van aki beleszületik egy szar horoszkópba és onnantól ő defektes. :D
Van pár jellegzetességük, mint az összes jegynek, de ugyan.
4/6 anonim válasza:
Nekem már többször tetszett bak napjegyű lány. Szerintem nagyon szexik tudnak lenni. Az egyik legjobb barátom, aki lány, neki is bak napjegye van. Ne általánosítsunk!
6/6 anonim válasza:
Nem arról van itt szó. Nincs olyan jellemzés a világon, ahova az lenne leírva, hogy a bakok utálatosak és defektesek.
Gondolom, te kicsavartad valaki szavait, hogy dühönghess rajta. Vagy így értelmeztél egy tanácsot, egy figyelemfelhívó valamit, és ezzel próbálod eltolni magadtól, mert bánt. Tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!