Melyik a kedvenc bolygód?
Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 19:40
11/35 Grimfox válasza:
Kérdező, asztrológiai értelmezésben a Nap is a bolygók közé tartozik. Meg a Hold is.
12/35 A kérdező kommentje:
#11 Na ez új info volt nekem, köszi
2021. júl. 16. 21:35
13/35 anonim válasza:
A Szíriusz. Valahogy nagyon otthonosnak érzem. Nem tudom miért, de valahogy ha lenne lehetőségem azt látogatnám meg először. Utána meg a Holdunk "sötét oldalát", ami ugye tudjuk hogy nem sötét, azt is ugyan annyit süti a Nap, mint a másik, látható felét. (Sőt, lehet többet, mert arra az oldalára sosem vet a Föld árnyékot.)
14/35 anonim válasza:
#13 vagyok. A Szíriuszt mint naprendszert értettem tehát a környékén elhelyezkedő bolygókra lennék inkább kíváncsi.
17/35 anonim válasza:
Nekem a Zeta 2 Reticuli rendszer egy gázbolygójánk a holdja, az LV-426.
19/35 anonim válasza:
Plútó és Szaturnusz. :) Amúgy tetszik ez a kérdés c:
20/35 anonim válasza:
Lv 426 nem jó tele van alienekkel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!