Szűz jegyűek! Milyen gyerekek voltatok?
Egy barátnőm riogat mert a kislányom szűz csillagjegyű, hogy kössem fel a gatyám mert sokat fog hisztizni és majd rajtam fog lógni... ti mire emlékeztek gyerekkorotokból, mit mesélt anyukátok?
Minden szűz jegyű gyerek ilyen? Egyébként hallottam hogy felnőttként se túl népszerűek mert kötözködnek. Az ismeretségi körömben nincs ilyen jegyű ember.
Az alaptermeszet plusz a nevelés. Mindkettő fontos. De az alaptermeszeten én nem a horoszkóp értem.
Szűz vagyok. Nagyon nyugodt, szófogadó gyerek voltam. Felnőttként is higgadt vagyok, plusz megbízhatónak tartom magam. Nem vagyok állandóan besózva, bár ha az lennék azt se nevezném rossz tulajdonságnak. Egyszerűen csak otthon is elvagyok a hobbimmal. A magányt azért szeretem.
13 mintha a lanyomrol irtal volna igaz 11 honapos de ilyen vasakaratot meg nem lattam 🤣
Ugy maszik fel az agyra ha tul magas hogy nyuszit meg horog de valahogy feltolja magat 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!