Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szűz jegyűek! Milyen gyerekek...

Szűz jegyűek! Milyen gyerekek voltatok?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm riogat mert a kislányom szűz csillagjegyű, hogy kössem fel a gatyám mert sokat fog hisztizni és majd rajtam fog lógni... ti mire emlékeztek gyerekkorotokból, mit mesélt anyukátok?

Minden szűz jegyű gyerek ilyen? Egyébként hallottam hogy felnőttként se túl népszerűek mert kötözködnek. Az ismeretségi körömben nincs ilyen jegyű ember.

2021. júl. 3. 11:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
14 évesen vesztettem el, a szomszéd idősebb nővel,mikor már sokadjára voltam nála füvet vágni, és egyszer kijött egy kis bikiniben.Hogy direkt vagy véletlen azt nem tudom, de lett utána egy intenzív gyakorlatsor az ágyban.
2021. júl. 3. 12:56
 2/14 anonim válasza:
54%

Finnyás, önző, magányos, művelt, higiénikus.

F

2021. júl. 3. 13:38
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Egyik húgom szűz jegyű. Finnyás és kritikus lett volna, ha a szüleink ráhagyják. Nem volt neki megengedve egyik sem. Egyszer nagyon tiszteletlen volt egy szomszéddal, undorító módon kritizálta, erre anyu jól kipicsázta mindenki előtt. Azóta meggondolja mit mondjon másoknak.
2021. júl. 3. 14:35
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Én is szűz jegyű vagyok. Én bun rossz gyerek voltam. Minden hülyeségben benne voltam. Rinyas nem voltam most sem vagyok az. Anyukám is szűz jegyű volt. (meghalt már) ő is inkább rossz volt. Tini koromban meg önfejű voltam, igazi lázadó...
2021. júl. 3. 16:20
 5/14 A kérdező kommentje:

Hu hat nem sok jot irtatok

Utolso mi az aszcendensed

2021. júl. 3. 16:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Rák az aszcendensem.
2021. júl. 3. 16:52
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Finnyás voltam, nyafogós, sokszor, kis kritikus. Viszont emellett egy igazi kis energia bomba, akárhova jártam, mindenhol megdícsértek, szerettek, amihez hozzákezdtem, zsigerből jött a siker.
2021. júl. 3. 17:57
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
A húgom szűz jegyű. Kedves, élénk gyerek volt. Sokat csavargott. Felnőttként is elragadó, kreatív, pozitív, jó barát, jó testvér.
2021. júl. 3. 18:15
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon nagy butaság lenne azt hinni, hogy a horoszkóp ennyire meghatározza valaki jellemét. A nevelés, az, hogy mennyire szeretik, mennyire érzi magát biztonságban és mennyire lehet szabad, ezek számítanak.
2021. júl. 3. 18:17
 10/14 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat az utolsoknak is

Szerintem az alaptermeszet nem neveles kerdese

Szerintem sokat szamit az aszc is az en lanyom merleg aszc remelem az puhitja majd foleg a maximalizmusat

2021. júl. 3. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!